798
Η κατοικία όπου κρατείτο η φοιτήτρια | ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIMENEWS

Σοκ από τις αποκαλύψεις για την ομηρία φοιτήτριας σε σπίτι στη Δάφνη

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2017, 11:21
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 05/05/2017 19:00
Η κατοικία όπου κρατείτο η φοιτήτρια
|ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIMENEWS

Σοκ από τις αποκαλύψεις για την ομηρία φοιτήτριας σε σπίτι στη Δάφνη

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2017, 11:21
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 05/05/2017 19:00

Μία απίστευτη, φρικτή υπόθεση ομηρίας, βιασμού και κακοποίησης ήλθε στο φως μετά τη σύλληψη ενός άνδρα 52 ετών στη Δάφνη στην Αττική, ο οποίος κρατούσε στο διαμέρισμά του μία κοπέλα 22 ετών.

Την έδεσε, την κακοποίησε, τη χτύπησε -όπως δείχνουν και οι κακώσεις στο σώμα της- και πιθανότατα τη βίασε. Αλλά ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα ήταν εκεί με τη θέλησή της και πως ό,τι έγινε έγινε με τη συναίνεσή της!

Οταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί έκλαιγε το κορίτσι, ο ίδιος -ο οποίος έχει απώλεια του 95% της ορατότητάς του- φέρεται να απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί». Μάλιστα, για να δικαιολογήσει ότι η κοπέλα βρέθηκε δεμένη ισχυρίστηκε ότι «αυτό ήταν το φετίχ της».

Ο Εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του 52χρονου ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα: για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη. Επίσης κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση, το οποίο είναι πλημμέλημα.

215355
Ο 52χρονος δράστης συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα (ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ/INTIMENEWS)

Οπως ανέφερε το Εθνος, η φοιτήτρια βίωσε 18 ώρες υπό την κράτηση ενός άνδρα ο οποίος την κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά. Το μαρτύριό της τελείωσε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και άκουσαν πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία. Εσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα, μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν την κοπέλα δεμένη.

Στο δωμάτιο όπου είχε εγκλωβίσει τη φοιτήτρια ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα πάντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της κατοικίας βρέθηκαν μια κάμερα που ήταν ενσωματωμένη σε γυαλιά και δυο κάμερες στον υπολογιστή του. Είναι επίσης πιθανό ο δράστης να είχε τοποθετήσει κάμερα και στο κεφάλι του (κατά άλλες πληροφορίες, στο κεφάλι της κοπέλας), προκειμένου να καταγράφει τα όσα συνέβαιναν και να τα μεταδίδει live στο Facebook.

Η κοπέλα πήγε στο διαμέρισμα του δράστη την Τετάρτη, για να πληρωθεί για τις εργασίες καθαρισμού που είχε κάνει σε τρεις προηγούμενες επισκέψεις της. Οπως είπε η ίδια στην κατάθεσή της, την ώρα που έπλενε τα πιάτα, ο 52χρονος της έβαλε στο πρόσωπο πανί, μάλλον με υπνωτικό. Την έδεσε στο κρεβάτι και άρχισε να την κακοποιεί, πιθανότατα με βοηθήματα, καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα λόγω του υπερβολικού βάρους του και λόγω της απώλειας της όρασής του σε επίπεδα 95%.

215190
Κλειδωμένη πόρτα του διαμερίσματος όπου έζησε ένα μαρτύριο 18 ωρών η φοιτήτρια… ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIMENEWS)

Η 22χρονη κοπέλα, η οποία μετά το περιστατικό βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με κακώσεις λόγω των χτυπημάτων που δέχθηκε.

Σε κατάσταση σοκ ήταν και η ιδιοκτήτρια του ημιυπόγειου διαμερίσματος στη Δάφνη. Η ίδια ανέφερε ότι ο 52χρονος νοικιάζει το διαμέρισμα από τα τέλη του 2014 και ότι κάθε μήνα κατέβαλε τα ενοίκια από το παράθυρο και με την πόρτα κλειστή.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, η φοιτήτρια εργαζόταν σε κοινωνικό πρόγραμμα του δήμου, ενώ ο 52χρονος ήταν ενταγμένος στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

To αποτρόπαιο συμβάν καταδίκασε ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού, τονίζοντας όμως παράλληλα ότι η νεαρή φοιτήτρια δεν εμπλέκεται με τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν μέσω του δήμου.

Σε ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται:

«Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στη νεαρή κοπέλα και τους οικείους της. Προς αποφυγή παραπληροφόρησης και προς ενημέρωση της κοινωνίας, θέτουμε σε γνώση των μέσων μαζικής ενημέρωσης και όλων των πολιτών, ότι η νεαρή φοιτήτρια ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ Ή ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ που λειτουργούν μέσω ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».

215191
Δημοσιογράφοι με κάμερες στο ημιυπόγειο διαμέρισμα όπου κρατείτο η κοπέλα

Ο τελευταίος, ο οποίος είναι σχεδόν ολικά τυφλός, πάσχει από παχυσαρκία και ζει μόνος στο διαμέρισμα με ένα μικρό σκυλάκι, είχε βάλει αγγελία που ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες ημέρες την εβδομάδα. Στην αγγελία ανταποκρίθηκε η 22χρονη, η οποία κατάγεται από το Ρίο και είναι φοιτήτρια Φιλολογίας στην Αθήνα. Πήγε στο σπίτι του τρεις φορές και έκανε τις εργασίες που της ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς να έχει πληρωθεί.

Οταν χάθηκαν τα ίχνη της, οι οικείοι της άρχισαν να την αναζητούν. Οι γονείς της ήρθαν μάλιστα στην Αθήνα και δήλωσαν την εξαφάνιση.

Καθώς η κοπέλα είχε πει στους γονείς της το όνομα του άνδρα, οι Αρχές οδηγήθηκαν εύκολα στον 52χρονο και στη διεύθυνση του σπιτιού όπου και παρενέβησαν δίνοντας τέλος στο μαρτύριο της κοέλας.

Ο δράστης αρχικά αρνήθηκε ότι γνώριζε την κοπέλα και είπε ότι τον είχε επισκεφθεί και στη συνέχεια είχε αναχωρήσει. Υστερα ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της!

Συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν ενέχεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις. Αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και παράνομη κατακράτηση. Οι Αρχές κατάσχεσαν τον υπολογιστή του για να εξετάσουν αν η κακοποίηση της 22χρονης να μεταδιδόταν ζωντανά στο Διαδίκτυο.

Κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...