178
Στιγμιότυπο από τη συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν το καλοκαίρι του 2023 στην Κοπεγχάγη. | EPA/LISELOTTE SABROE

Γιατί αναβλήθηκε η συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν στη Μασσαλία

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2024, 23:00
Στιγμιότυπο από τη συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν το καλοκαίρι του 2023 στην Κοπεγχάγη.
|EPA/LISELOTTE SABROE

Γιατί αναβλήθηκε η συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν στη Μασσαλία

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2024, 23:00

Η συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν – προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου στη Μασσαλία, η μοναδική στη Γαλλία που θα έδινε ο Αμερικανός θρύλος της ροκ στην ευρωπαϊκή του περιοδεία, αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων στη φωνή του καλλιτέχνη, ανακοίνωσε ο παραγωγός της συναυλίας στην πλατφόρμα Χ.

«Λόγω προβλημάτων στη φωνή και κατόπιν ιατρικής εντολής, ο Μπρους Σπρίνγκστιν δεν μπορεί να τραγουδήσει και να ανέβει στη σκηνή απόψε. Η σημερινή συναυλία που είχε προγραμματιστεί στο Orange Vélodrome στη Μασσαλία δυστυχώς αναβάλλεται για μεταγενέστερη ημερομηνία», ανέφερε ο Ζεράρ Ντρουό.

Τα εισιτήρια της συναυλίας θα ισχύουν για τη νέα ημερομηνία της συναυλίας, που δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Οσοι το επιθυμούν μπορούν να λάβουν αποζημίωση για το εισιτήριο που αγόρασαν.

Σύμφωνα με εικόνες της τοπικής εφημερίδας La Provence, πολλοί θαυμαστές του τραγουδιστή είχαν ήδη ξεκινήσει να συγκεντρώνονται γύρω από τον χώρο της συναυλίας, χωρητικότητας 60.000 θέσεων, λίγες ώρες πριν από το σόου που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20:30, τοπική ώρα.

Ο 74χρονος θρύλος της ροκ είχε ανακοινώσει την αναβολή για το 2024 των συναυλιών του που είχαν προγραμματιστεί στις ΗΠΑ για να «αναρρώσει από γαστρικό έλκος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...