244
Εγραψε ιστορία η Τέιλορ Σουίφτ και το χάρηκε με την ψυχή της | REUTERS

American Music Awards: Η Τέιλορ Σουίφτ έσπασε το ρεκόρ του Μάικλ Τζάκσον

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2019, 07:48
Εγραψε ιστορία η Τέιλορ Σουίφτ και το χάρηκε με την ψυχή της
|REUTERS

American Music Awards: Η Τέιλορ Σουίφτ έσπασε το ρεκόρ του Μάικλ Τζάκσον

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2019, 07:48

Το 2019 ήταν μια ταραχώδης χρονιά για την Τέιλορ Σουίφτ. Το είπε άλλωστε και η ίδια εχθές στα American Music Awards (AMA), όπου απέσπασε τα βραβεία της καλλιτέχνη της χρονιάς και καλλιτέχνη της δεκαετίας.

Η Σουίφτ -που είναι μόλις 29 ετών- κέρδισε φέτος έξι AMA’s, φτάνοντας συνολικά τα 29, ξεπερνώντας έτσι τον βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον που έχει 24.

Εμφανώς συγκινημένη, η καλλιτέχνης μίλησε για τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη τους τελευταίους 12 μήνες, την διαμάχη με την πρώην δισκογραφική της εταιρεία και τον πρώην μάνατζέρ της για τα δικαιώματα των τραγουδιών της αλλά και την αγάπη που τρέφει για τους θαυμαστές της.

«Το μόνο που έχει σημασία για μένα είναι οι αναμνήσεις που έχω με εσάς», τόνισε η Σουίφτ. «Ηταν μια δύσκολη, ταραχώδης χρονιά για μένα αλλά είσασταν στο πλευρό μου και για αυτό σας ευχαριστώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο μάνατζερ Σκούτερ Μπράουν όσο και η δισκογραφική εταιρεία με τους οποίους ήταν «στα μαχαίρια» η Σουίφτ, εν τέλει υπαναχώρησαν και της «επέτρεψαν» να τραγουδήσει τα παλιά της τραγούδια επί σκηνής.

Στους καλλιτέχνες που διακρίθηκαν εχθές συγκαταλέγονται επίσης η 17χρονη Μπίλι Εϊλις που κέρδισε το βραβείο καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης καλλιτέχνη, ο ράπερ Ποστ Μαλόουν που απέσπασε το βραβείο καλύτερου ραπ/χιπ-χοπ άλμπουμ και οι Κορεάτες BTS (καλύτερο ποπ/ροκ συγκρότημα).

Στην σκηνή του Microsoft Theatre εμφανίστηκε και ο θρύλος της ροκ, τραγουδιστής των Black Sabbath Οζι Οζμπορν που πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα του 2019 στο κρεβάτι αναρρώνοντας από μια άσχημη πτώση που είχε στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...