167
Οι αγελάδες «βόσκουν» στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου | Facebook

Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι – αγελάδες στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου!

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2018, 16:19
Οι αγελάδες «βόσκουν» στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου
|Facebook

Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι – αγελάδες στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου!

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2018, 16:19

Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι: η κοσμική και δημοφιλής παραλία της Μυκόνου Καλό Λιβάδι, εκεί όπου πλέον κατοικοεδρεύει και η Λίντσεϊ Λόχαν μαζί με το πολυδιαφημισμένο Beach House της, είχε πρόσφατα κάποιους αναπάντεχους επισκέπτες να περιδιαβαίνουν ανάμεσα στις ξαπλώστρες και στις ομπρέλες.

Το Facebook πήρε φωτιά, με δεκάδες φωτογραφίες που τράβηξαν σαστισμένοι λουόμενοι: πρωταγωνίστριες, αρκετές αγελάδες που εμφανίστηκαν στην ακτή και άρχισαν να κάνουν βόλτες στην ακροθαλασσιά. Τα ζώα φαίνεται πως απόλαυσαν τις στιγμές δροσιάς. Αλλωστε το όνομα της συγκεκριμένης παραλίας είναι πολύ παραπλανητικό, έτσι οι αγελάδες ίσως φαντάστηκαν ότι θα έβρισκαν πλούσιο χορτάρι και όχι θάλασσα, ξαπλώστρες, καλλίγραμμες κυρίες και άνδρες με τατουάζ.

«Καλό Λιβάδι Μυκόνος »Να δεις που το γάλα αυτό θα έχει 20€ το λίτρο … χαχαχαχα

Geplaatst door George Trantzas op Zondag 15 juli 2018

Η πιθανότερη εξήγηση είναι πως τα ζώα διέφυγαν από κάποιον περιφραγμένο χώρο κοντά στην παραλία και μάλλον τα προσέλκυσε το νερό. Οι αγελάδες ήταν πολύ φιλικές και πολύ φωτογενείς. Κάποιοι μάλιστα, αρχικά πίστεψαν ότι επρόκειτο για κάποιο σκηνοθετημένο χάπενινγκ. Τελικά, επρόκειτο για καθαρό αυτοσχεδιασμό.

Right now, true story…

Geplaatst door Fay Bei op Vrijdag 13 juli 2018

Ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα σχόλια στα social media, ήταν και το ότι το γάλα των συγκεκριμένων αγελάδων θα πωλείται πλέον 20 ευρώ το λίτρο!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...