215
Η Ράιτ σε σκηνή της σειράς | youtube

Ρόμπιν Ράιτ για Κέβιν Σπέισι: «Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2018, 16:05
Η Ράιτ σε σκηνή της σειράς
|youtube

Ρόμπιν Ράιτ για Κέβιν Σπέισι: «Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2018, 16:05

Για πρώτη φορά, η πρωταγωνίστρια του «House of Cards», Ρόμπιν Ράιτ, μιλά για τον συμπρωταγωνιστή και τηλεοπτικό της σύζυγο Κέβιν Σπέισι, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και έχει πλέον απομακρυνθεί από το βραβευμένο πολιτικό δράμα παραγωγής Netflix.

«Ο Κέβιν κι εγώ γνωριζόμασταν ανάμεσα στις λήψεις και ανάμεσα στα στησίματα των σκηνών, όπου και ξεκαρδιζόμασταν στα γέλια. Δεν τον ήξερα πραγματικά. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Τον ήξερα μόνο ως απίστευτο επαγγελματία που ήταν», είπε η Ρόμπιν Ράιτ παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τον συνάδελφό της.

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφέρει πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του μετά και την αποκάλυψη του σκανδάλου, το οποίο εξέπληξε και στενοχώρησε ολόκληρη την παραγωγή της σειράς, προσθέτοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν ιδιαιτέρως αμήχανο για εκείνη.

Η Ράιτ δεν δίστασε να αναφέρει πως έχει υπάρξει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι τέτοιου είδους φαινόμενα σχετίζονται με προσπάθεια επιβολής και επίδειξης δύναμης στα θύματα.

Η δήλωση της Ράιτ έγινε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρόγραμμα Today του καναλιού NBC.

O έκτος και τελευταίος κύκλος του «House of Cards» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το φθινόπωρο του 2018.

Εκεί η πλοκή επικεντρώνεται στην καριέρα της Κλερ Άντρεγουντ.

Το βασικό είναι ότι θα δούμε τη Ρόμπιν Ράιτ να κάθεται στην προεδρική καρέκλα που μέχρι πρότινος κατείχε ο Φρανκ Άντεργουντ, δηλαδή ο Κέβιν Σπέισι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...