316
Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς μεγαλώνει και καμαρώνει για τα παιδιά της | EPA/MIKE NELSON

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς καμαρώνει στο Instagram για τον γιο της

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2018, 14:30
Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς μεγαλώνει και καμαρώνει για τα παιδιά της
|EPA/MIKE NELSON

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς καμαρώνει στο Instagram για τον γιο της

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2018, 14:30

Πώς καταλαβαίνεις ότι έχεις μεγαλώσει; Οταν βλέπεις πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά των διάσημων ηθοποιών που λες και ήταν χθες, τα έβλεπες να ποζάρουν ως μωρά στην αγκαλιά των υπερήφανων γονιών τους.

Ηρθε λοιπόν η σειρά της Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς να μας σοκάρει με το πόσο έχει μεγαλώσει ο μονάκριβος γιος της Ντίλαν, καρπός του έρωτά της με τον ηθοποιό Μάικλ Ντάγκλας.

Ο γιος του διάσημου ζευγαριού είναι πλέον 17 ετών και ετοιμάζεται να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο, ενώ η 14χρονη κόρη τους Κάρις δεν περνά απαρατήρητη, καθώς, κατά κοινή ομολογία έχει πάρει τα γοητευτικά γονίδια της μητέρας της.

epa05150639 British actress Catherine Zeta-Jones (R) and her husband US actor Michael Douglas arrive for the AARP's 15th Annual Movies For Grownups Awards at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel in Beverly Hills, California, USA, 08 February 2016. EPA/NINA PROMMER
Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας. (EPA/NINA PROMMER)

Η Κάθριν Ζέτα- Τζόουνς δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες του 17χρονου Ντίλαν από τη μέρα που ετοιμαζόταν να πάει στον χορό αποφοίτησης του σχολείου του -πρόκειται για τη διάσημη «prom-night», σημαντικό σχολικό έθιμο στο σύμπαν των ΗΠΑ, που εμείς γνωρίζουμε κυρίως μέσα από τις αμερικανικές ταινίες.

Στη μία απεικονίζεται μόνος του ο Ντίλαν ντυμένος με το κοστούμι του και στην άλλη ποζάρει μαζί με τους διάσημους γονείς του. Σε εκείνη που ο Ντίλαν εικονίζεται μόνος του, η Κάθριν γράφει πόσο υπερήφανη είναι για εκείνον, ότι κοντοζυγώνει η ώρα των σπουδών του και ότι τον αγαπάει πολύ.

Prom Proud! Graduation around the corner! So proud of you Dylan, college bound! Love you so??

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Στις αρχές Απριλίου του 2018, η Κάθριν Ζέτα- Τζόουνς είχε πάει σε μια επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη, συνοδευόμενη από την κόρη της Κάρις, και τα φλας των φωτογράφων δεν χόρταιναν να αστράφτουν προς το μέρος τους. Μητέρα και κόρη είχαν ποζάρει στο κόκκινο χαλί του σόου «Alta Moda 2018» των Dolce & Gabbana και η διάσημη ηθοποιός είχε αναρτήσει και τότε στο Instagram ένα βίντεο από την είσοδό τους στο Metropolitan Opera House.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...