335
Ο Ντάνιελ Κρεγκ με τη σύζυγό του Ρέιτσελ Βαις | Shutterstock

Eγκυος στα 48 της η Ρέιτσελ Βάις

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2018, 16:07
Ο Ντάνιελ Κρεγκ με τη σύζυγό του Ρέιτσελ Βαις
|Shutterstock

Eγκυος στα 48 της η Ρέιτσελ Βάις

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2018, 16:07

Ποτέ δεν είναι αργά. Το πρώτο τους παιδί θα αποκτήσουν η 48χρονη Ρέιτσελ Βάις και ο 50χρονος Ντάνιελ Κρεγκ, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή. Οι δύο ηθοποιοί άρχισαν να βγαίνουν τον Δεκέμβριο του 2010 και παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2011.

Η διάσημη σταρ, γεννημένη στις 7 Μαρτίου του 1970 στο Γουέστμινστερ, έχει ήδη έναν 11χρονο γιο από τον σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Ντάρεν Αρόνφσκι, με τον οποίο είχε σχέση από το 2001 έως το 2010. Ο Ντάνιελ έχει μια 25χρονη κόρη, που ονομάζεται Ελα, από τον γάμο του με την ηθοποιό Φιόνα Λούντον.

«Θα φανεί σύντομα (η εγκυμοσύνη). Ο Ντάνιελ και εγώ είμαστε τόσο χαρούμενοι» δήλωσε η Ρέιτσελ Βαις.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί έχουμε ένα μικρό ανθρωπάκι στα σκαριά. Ανυπομονούμε να τον/ την συναντήσουμε. Είναι μυστήριο» πρόσθεσε χωρίς να γνωρίζει το φύλο του μωρού που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες.

shutterstock_288394016
Από την εμφάνιση της Ρέιτσελ Βαις στο 68ο Φεστιβάλ των Καννών, το 2015 (Shutterstock)

Παρόλο που το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους σε σχέση με τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ρέιτσελ Βαις δήλωσε: «Λατρεύω να είμαι η κυρία Κρεγκ. Είμαι η κυρία Κρεγκ στα βιβλιάρια επιταγών μου, στο διαβατήριο, σε όλα».

Εξήγησε, όμως, πως στην κρεβατοκάμαρα δεν ντύνεται ως κακιά των ταινιών Μποντ. «Ισως να του άρεσε αυτό. Δεν ξέρω. Το θέμα με τον Τζέιμς Μποντ είναι πως δεν παντρεύεται, σωστά; Αλλά εγώ είμαι παντρεμένη με τον Ντάνιελ. Οπότε δεν με σκέφτομαι ως κορίτσι του Μποντ επειδή είμαι παντρεμένη μαζί του», συμπλήρωσε.

Ο γάμος της Βάις με τον Κρεγκ έμοιαζε με έκπληξη. Στις προ επτά ετών συνεντεύξεις της – την εποχή που παντρεύτηκαν οι δύο ηθοποιοί – η 48χρονη δήλωνε ότι ποτέ δεν σκόπευε να παντρευτεί, αλλά ότι τελικά φόρεσε με καμάρι τη βέρα και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για να γίνει σύζυγος του Ντάνιελ.

shutterstock_43676539
(Shutterstock)

Η βραβευμένη ηθοποιός με Οσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου – για την ερμηνεία της στον «Επίμονο Κηπουρό» (2005) με συμπρωταγωνιστή τον Ρέιφ Φάινς – παντρεύτηκε τον «Τζειμς Μποντ» έξι μήνες αφότου είχαν αρχίσει να βγαίνουν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...