251
|

Στα δικαστήρια για την ετυμηγορία ο Διονυσίου – αθώος ή ένοχος;

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2018, 11:36

Στα δικαστήρια για την ετυμηγορία ο Διονυσίου – αθώος ή ένοχος;

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2018, 11:36

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων αναμένεται ο Στέλιος Διονυσίου προκειμένου να αθωωθεί ή να κριθεί ένοχος για το επεισόδιο που είχε πριν από λίγες ημέρες με αστυνομικό – και για το οποίο είχε περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο.

Εις βάρος του δημοφιλούς τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας.

Η δίκη του τραγουδιστή είχε αναβληθεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο κατόπιν σχετικού αιτήματος που υπέβαλε στο ακροατήριο η υπεράσπισή του, την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι συγκεκριμένες κατηγορίες του απαγγέλθηκαν, καθώς ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί ύστερα από διαπλικτισμό του με αστυνομικούς που είχαν κλείσει τον δρόμο στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου στο ύψος της πλατείας Μαβίλη. Στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, φέρεται να χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του στο χέρι έναν τροχονόμο, ο οποίος διεκομίσθη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Στην κατάθεσή του ο κ. Διονυσίου είχε υποστηρίξει ότι είχε αισθανθεί μια έντονη δυσφορία και ήθελε να μεταβεί σε νοσοκομείο της περιοχής. Ωστόσο δεν είχε απαντήσει πώς αυτή η αδιαθεσία δεν τον εμπόδισε να πάρει το αυτοκίνητο, ούτε και το πώς ενώ ήταν αδιάθετος πέρασε έπειτα μια ολόκληρη νύχτα στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και έπειτα ακολούθησε όλη τη διαδικασία του αυτοφώρου στη ΓΑΔΑ και στα δικαστήρια

Ο κ. Διονυσίου πάντως ίδιος αρνείται ότι χτύπησε τον τροχονόμο και κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του τροχονόμου Πέτρος Μαντουβαλος δήλωσε πως εάν ο κ. Διονυσίου «ζητήσει αντρίκια και λεβέντικα συγγνώμη και ενώπιον του δικαστηρίου, όλα θα λήξουν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...