357
Πάνω από αριστερά: Μέλανι Τσίσολμ, Βικτόρια Μπέκαμ και Έμα Μπάντον. Κάτω η Μέλανι Μπράουν και η Τζέρι Χόρνερ | instagram.com/therealgerihalliwell

Θα τραγουδήσουν ξανά μαζί οι Spice Girls;

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2018, 16:01
Πάνω από αριστερά: Μέλανι Τσίσολμ, Βικτόρια Μπέκαμ και Έμα Μπάντον. Κάτω η Μέλανι Μπράουν και η Τζέρι Χόρνερ
|instagram.com/therealgerihalliwell

Θα τραγουδήσουν ξανά μαζί οι Spice Girls;

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2018, 16:01

Πριν από 20 χρόνια –πέρασαν κιόλας τόσα πολλά!- πέντε κορίτσια από τη Βρετανία αναστάτωσαν για τα καλά τη μουσική βιομηχανία.

Οι Spice Girls, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα γυναικών, έφεραν περισσότερο επανάσταση μια επανάσταση στο μάρκετινγκ παρά στη ποπ μουσική. Αν και διαλύθηκαν σχετικά γρήγορα και κάθε μία πήρε τον δρόμο της, το παράδειγμά τους είναι ως σήμερ;α πολύ ισχυρό.

Τα μέλη τους ξαναβρέθηκαν χθες Παρασκευή για πρώτη φορά από το 2012 και ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να εργαστούν «σε νέες ευκαιρίες».

Η Βικτόρια Μπέκαμ, η Μέλανι Μπράουν, η Έμα Μπάντον, η Μέλανι Τσίσολμ και η Τζέρι Χόρνερ συναντήθηκαν στο σπίτι της τελευταίας στο βόρειο Λονδίνο, με παρόντα τον πρώην μάνατζέρ τους Σάιμον Φούλερ.

Love u all so much!!! X Such a great day!! Thank u Simon! X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Τα μέλη του συγκροτήματος ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram από τη συνάντησή τους, με σχόλια που άφηναν να εννοηθεί ότι επίκειται επανένωση.

Η Έμα Μπάντον έγραψε «το μέλλον μοιάζει spicy», ενώ η Τζέρι Χόρνεν ανέφερε «η #girlpower είναι ζωντανή και καλά».

«Πάντα μας συγκινούσε το ενδιαφέρον που υπάρχει σε όλο τον κόσμο για τις Spice Girls. Νιώθουμε ότι έχει έρθει τώρα ο καιρός να εξετάσουμε κάποιες φοβερές νέες ευκαιρίες μαζί», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, με αυτό το κλείσιμο του ματιού για τα μελλοντικά σχέδια.

Οι Spice Girls σχηματίστηκαν το 1994 έπειτα από κάστινγκ. Το πρώτο τους single «Wannabe», που κυκλοφόρησε το 1996, γνώρισε παγκόσμια επιτυχία πουλώντας συνολικά 85 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο, αριθμός ρεκόρ για ένα γυναικείο συγκρότημα.

Οι Spice Girls διαλύθηκαν το 2000, όμως το 2012 έκαναν μια εμφάνιση στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Επίσης το 2007-2008 οι Spice Girls πραγματοποίησαν μια περιοδεία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ με την αφορμή της έκδοσης ενός άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Μπέκαμ είχε σχολιάσει σχετικά με μια ενδεχόμενη επανένωση των Spice Girls: «Δεν πρόκειται να συμβεί. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γνωρίζεις πότε έχει έρθει η ώρα» να αποσυρθείς.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, το συγκρότημα μπορεί να κερδίσει έως και 10 εκατομμύρια λίρες από προτάσεις που έχει λάβει για κάποια τηλεοπτικά σχέδια στην Κίνα, ένα τηλεοπτικό σόου ταλέντων, διαφημίσεις και ένα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Παρόλα αυτά πηγή διευκρίνισε ότι, εφόσον επανενωθεί το συγκρότημα, η Βικτόρια Μπέκαμ δεν θα τραγουδά.