155
Ο Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο | George Vitsaras / SOOC

Στο συλλαλητήριο της Αθήνας ο Γιώργος Πατούλης

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2018, 13:24
Ο Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο
| George Vitsaras / SOOC

Στο συλλαλητήριο της Αθήνας ο Γιώργος Πατούλης

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2018, 13:24

Συστημικό χαρακτήρα εκλαμβάνει το συλλαλητήριο που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στην Αθήνα για το όνομα της ΠΓΔΜ. Σε αντιδιαστολή με τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης όπου ομιλητές ήταν φιγούρες όπως ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, τώρα στο συλλαλητήριο αναμένεται εκτός από τον Μίκη Θεοδωράκη –που αν δεν είναι ασθενής και βοηθήσει ο καιρός είπε ότι θα παραβρεθεί– να μιλήσει να είναι και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

Τη συμμετοχή του ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Facebook.

Προ ημερών ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, είχε μιλήσει για απόπειρα «ανιστόρητου συμβιβασμού» με τα Σκόπια, λέγοντας:

«Ούτε η κρίση, ούτε η λιτότητα, ούτε οι οικονομικές δυσκολίες δεν μπορούν να λυγίσουν το φρόνημα και την υπερηφάνεια των Ελλήνων. Αυτό να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους όσοι επιχειρούν σήμερα, στο όνομα ενός δήθεν ψευδεπίγραφου ρεαλισμού, να προχωρήσουν σε έναν ανέντιμο κι ανιστόρητο συμβιβασμό με το γειτονικό κράτος των Σκοπίων».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...