233
Ο Γιώργος Καμίνης | Alexandros Michailidis / SOOC

Και ο Καμίνης καταγγέλλει Θεοδωράκη – Γεννηματά για κρυφές συμφωνίες

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2017, 16:13
Ο Γιώργος Καμίνης
|Alexandros Michailidis / SOOC

Και ο Καμίνης καταγγέλλει Θεοδωράκη – Γεννηματά για κρυφές συμφωνίες

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2017, 16:13

Επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Καμίνης κατά του Σταύρου Θεοδωράκη και της Φώφης Γεννηματά επικρίνοντας τη συμφωνία του επικεφαλής του Ποταμιού με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μην ενοποιηθούν οι ΚΟ της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού.

Σε δήλωσή του ο  κ. Καμίνης τονίζει ότι γίνονται κρυφές συμφωνίες με στόχο ο καθένας να κρατήσει τα δικά του μικρά σχήματα.

Οπως αναφέρει:

«Χθες (σ.σ. Δευτέρα), με την ομολογία της κυρίας Γεννηματά και του κ. Θεοδωράκη περί συμφωνίας, αποκαλύφθηκε ότι για κάποιους στόχος δεν είναι η διεύρυνση της δημοκρατικής παράταξης, αλλά η διατήρηση των μικρών ελεγχόμενων σχημάτων και μηχανισμών.

» Ομως η προσπάθεια ανασυγκρότησης της παράταξης δεν είναι πρόσχημα. Δεν μπορούν πια να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να παίζουν με τα συναισθήματά του.

» Δεν γίνεται να προκαταλάβουμε τη διαδικασία και τις αποφάσεις των πολιτών. Ο κόσμος της παράταξης με τη μαζική προσέλευση στις κάλπες έχει την ευκαιρία να δώσει εντολή για ένα νέο, ενιαίο κόμμα ανοικτό στην κοινωνία.

» Σεβόμαστε την ιστορία όλων και στο όνομά της προχωράμε. Καλώ τους δημοκρατικούς πολίτες, τον κόσμο της παράταξης, να δώσει την απάντησή του».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τρίτη, σε συνέντευξη Τύπου όπου παρουσίασε τη πρότασή του για την ταυτότητα του νέου φορέα, ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε τον Γιώργο Καμίνη, αλλά και τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη να πουν αν θα κρατήσουν το αξίωμά τους σε περίπτωση εκλογής.

Είπε ακόμη ότι οι ΚΟ της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού θα λειτουργούν με συντονισμό αλλά με αυτοτέλεια ως τις εκλογές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News