224
O Kυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του στην έδρα της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Πεζικού, στη Νέα Σάντα Κιλκίς | twitter

Το «ευχαριστώ» Μητσοτάκη στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2017, 12:52
O Kυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του στην έδρα της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Πεζικού, στη Νέα Σάντα Κιλκίς
|twitter

Το «ευχαριστώ» Μητσοτάκη στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2017, 12:52

Tις επιχειρησιακές δυνατότητες, αλλά και το υψηλό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, εξήρε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,  Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού «Πόντος», στη Νέα Σάντα Κιλκίς, στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή.

«Η 71η Ταξιαρχία αποτελεί μια από τις αιχμές του δόρατος των Ενόπλων Δυνάμεων, που εξασφαλίζουν πάντα την εθνική κυριαρχία», τόνισε ο αρχηγός της ΝΔ και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, «που – σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες -επιτελούν την αποστολή τους στο ακέραιο», αλλά και για την προσφορά τους στις τοπικές κοινωνίες.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι η 71η Ταξιαρχία είναι ενσωματωμένη -με απόλυτη επιτυχία- στις καινούργιες ευρωπαϊκές δομές άμυνας, κάτι που όπως είπε, αποδεικνύει ότι «μπορούμε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά, με πραγματικές επιχειρησιακές δυνατότητες στη συζήτηση που ανοίγει για την κοινή ευρωπαϊκή πολιτική άμυνας».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας (ΚΕΒΕ), απ’ όπου επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι χωρίς ένα μεγάλο άλμα ιδιωτικών επενδύσεων, η χώρα δεν θα προχωρήσει μπροστά. «Γι’ αυτό», εξήγησε, «και σε κάθε περιοδεία μου, επισκέπτομαι παραγωγικές επιχειρήσεις για να σηματοδοτήσω, με αυτόν τον τρόπο, τη στήριξή μου στην υγιή επιχειρηματικότητα».

Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου ELVIAL. Ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου και ενημερώθηκε για την τεχνολογία αιχμής και τα ρομποτικά συστήματα που χρησιμοποιεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...