229
Η ανυπάκουη Ζωή Κωνσταντοπούλου ανοίγει τις μπάρες των διοδίων | Facebook

Η Ζωή θυμάται τους «Δεν πληρώνω» και σηκώνει τις μπάρες των διοδίων

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2017, 10:53
Η ανυπάκουη Ζωή Κωνσταντοπούλου ανοίγει τις μπάρες των διοδίων
|Facebook

Η Ζωή θυμάται τους «Δεν πληρώνω» και σηκώνει τις μπάρες των διοδίων

Protagon Team Protagon Team 6 Οκτωβρίου 2017, 10:53

Υπάρχουν νόμοι σε αυτή τη χώρα; Υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται. Ειδικά αν είσαι πρώην Πρόεδρος της Βουλής και το όνομά σου είναι Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν είχε πρόβλημα να θυμηθεί τις ηρωικές ημέρες των «Δεν πληρώνω» και να βγει από το αυτοκίνητό της σηκώνοντας μπάρα σε σταθμό διοδίων αρνούμενη να καταβάλει το αντίτιμο που καταβάλλουμε όλοι οι άλλοι ελληνες πολίτες. Μάλιστα έσπευσε να αναρτήσει την ενέργειά της στο Facebook, διαφημίζοντας στα social media την ανυπακοή της…

Η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε επισκεφθεί την Πέμπτη την Καλαμάτα για μια συγκέντρωση υπέρ ενός καταδικασθέντος για την μη πληρωμή διοδίων.

Καθ’ όδόν, όπως δείχνει το βίντεο που ανάρτησε η ίδια στο Facebook, σταμάτησε σε σταθμό διοδίων, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και σήκωσε την μπάρα πριν συνεχίσει το ταξίδι της. Την σκηνή κατέγραψε σε κινητό συνεργάτης της.

Διόδια Νο4Στο δρόμο για Καλαμάτα.Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη.Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια.Στις 7.00 η συγκέντρωση!

Geplaatst door Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou op Donderdag 5 oktober 2017

Στην ανάρτηση γράφει ότι προχώρησε στην ενέργεια «στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη, του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια».

Πρόκειται  για την περίπτωση ενός πολίτη που καταδικάστηκε προ ημερών σε φυλάκιση 42 ημερών και παραμένει εδώ και πάνω από μία εβδομάδα έγκλειστος.

Εχει πολιτικό ενδιαφέρον ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου στρέφεται κατά της λειτουργίας αυτών των αυτοκινητοδρόμων που η κυβέρνηση του πρώην συντρόφου της  Αλέξη Τσίπρα διαφημίζει με κάθε ευκαιρία.

Αργότερα το απόγευμα της Πέμπτης συμμετείχε σε συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Καλαμάτα, από όπου ανάρτησε τη φωτογραφία κάτω.

22181405_1859242467725215_1572300289798156898_o