205
O Σταύρος Θεοδωράκης με τη Φώφη Γεννηματά σε παλαιότερη συνάντησή τους. | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Το Ποτάμι θα παραμείνει στον νέο φορέα ακόμα και με ήττα του Θεοδωράκη

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2017, 10:43
O Σταύρος Θεοδωράκης με τη Φώφη Γεννηματά σε παλαιότερη συνάντησή τους.
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Το Ποτάμι θα παραμείνει στον νέο φορέα ακόμα και με ήττα του Θεοδωράκη

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2017, 10:43

«Εγώ μπορώ να είμαι αρχηγός αλλά και στρατιώτης». Με αυτή τη φράση ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και το Ποτάμι θα παραμείνουν στον υπό σύσταση φορέα της Κεντροαριστεράς ακόμα και σε περίπτωση αποτυχίας της υποψηφιότητάς του για την αρχηγία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωράκης εξήγησε ότι έβαλε υποψηφιότητα για να φτάσει την παράταξη στο 15% και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για αυτόν τον σκοπό. «Ολοι οι καλοί χωράνε στις εκλογές για τον νέο φορέα, αρκεί να έχουν κάτι διαφορετικό να πουν. Εγώ είπα τις θέσεις μου από την αρχή» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο άλλο ακανθώδες ζήτημα, της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, ο επικεφαλής του Ποταμιού επέμεινε στη διαδικασία ζητώντας να εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό σύστημα που χρησιμοποιήθηκε και στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου. Εξήγησε δε ότι η αδυναμία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας να αναλάβουν το εγχείρημα είναι ψεύδος της Χαριλάου Τρικούπη, καθώς οι συγκεκριμένες εταιρείες δεν ρωτήθηκαν ποτέ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κάλεσε μάλιστα όλους τους άλλους υποψήφιους αρχηγούς να πουν ξεκάθαρα τις θέσεις τους, όπως ο ίδιος, ενώ κατηγόρησε και τα ΜΜΕ ότι υποβαθμίζουν ένα μείζον θέμα όπως αυτό της συμμετοχής των πολιτών σε εκλογές σε «διαδικαστικό». «Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν το δικαίωμα όλων των πολιτών να συμμετέχουν διαδικαστικό θέμα! Κρίμα. Για εμάς είναι η αρχή της πολιτικής» σημείωσε.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...