172
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου. Ενωσαν -με έναν τρόπο- τις φωνές τους κατά της τρομοκρατίας | SOOC

Τα μηνύματα Τσίπρα – Μητσοτάκη για τον θάνατο της 51χρονης στη Βαρκελώνη

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2017, 16:33
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου. Ενωσαν -με έναν τρόπο- τις φωνές τους κατά της τρομοκρατίας
|SOOC

Τα μηνύματα Τσίπρα – Μητσοτάκη για τον θάνατο της 51χρονης στη Βαρκελώνη

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2017, 16:33

Με μια ημέρα καθυστέρηση, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της Ελληνίδας που έχασε τη ζωή της στη Βαρκελώνη – υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματά της την Κυριακή ύστερα από μια μάχη εννέα ημερών για να κρατηθεί στη ζωή. Ο κ. Τσίπρας έστειλε τη Δευτέρα μέσω των social media μήνυμα κατά της τρομοκρατίαςτα .

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ελληνίδας, θύμα τρομοκρατίας στη Βαρκελώνη. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία» έγραψε ο Πρωθυπουργός στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Η 51χρονη μητέρα δύο παιδιών βρισκόταν στην Λας Ράμπλας με την οικογένειά της όταν ο 22χρονος Μαροκινός Γιουνές Αμπουγιακούμπ σκόρπισε το θάνατο με το λευκό του βαν.

Τα τραύματά της κρίθηκαν πολύ σοβαρά και υποβλήθηκε σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που διήρκησε συνολικά οκτώ ώρες. Ωστόσο, οι γιατροί μιλούσαν εξ’ αρχής για μη αναστρέψιμη κατάσταση. Ετσι η άτυχη 51χρονη κατέληξε την Κυριακή, εννέα ημέρες μετά το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα.

Πρώτος από τους πολιτικούς αρχηγούς είχε σπεύσει την Κυριακή να εκφράσει τη θλίψη του για τον χαμό της, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...