289
O Ντάνιελ Κρεγκ στην πρεμιέρα του «Spectre», το φθινόπωρο του 2015. Εκτοτε είχε ξεκινήσει μια μεγάλη παραφιλολογία για το ποιος θα είναι ο διάδοχός του. Κανείς! | Photo by Sean Gallup/Getty Images for Sony Pictures/Ideal Images

O Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει ως Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2017, 08:44
O Ντάνιελ Κρεγκ στην πρεμιέρα του «Spectre», το φθινόπωρο του 2015. Εκτοτε είχε ξεκινήσει μια μεγάλη παραφιλολογία για το ποιος θα είναι ο διάδοχός του. Κανείς!
|Photo by Sean Gallup/Getty Images for Sony Pictures/Ideal Images

O Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει ως Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2017, 08:44

To είχαν προαναγγείλει τα μέσα ενημέρωσης, αλλά όπως και να έχει είναι διαφορετικό να το ακούς από το στόμα του ίδιου. Ο Ντάνιελ Κρεγκ χρειάστηκε μόλις μια λέξη για να λύσει το μεγαλύτερο αίνιγμα της βιομηχανίας του θεάματος τα τελευταία δύο χρόνια, μια μόλις λέξη για επιβεβαιώσει ότι επιστρέφει ως Τζέιμς Μποντ. «Θα επιστρέψεις ως Μποντ;» ρωτήθηκε. «Ναι», απάντησε.

Προφανώς όλο αυτό το μυστήριο -θα είναι; δεν θα είναι; και αν όχι αυτός τότε ποιος;- ακολουθούσε τις επιταγές του μάρκετινγ. Αλλωστε περισσότερο από σινεμά, η κινηματογραφική σειρά του πράκτορα 007 είναι ένα προϊόν. Διόλου τυχαία λοιπόν, ο 49χρονος ηθοποιός, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά το κοστούμι του Μποντ πριν από 11 χρόνια στο «Casino Royale» (2006), έκανε την ανακοίνωση στις Ηνωμένες Πολιτείες, βασική αγορά για κάθε τι που έχει σχέσει με τον κινηματογράφο.

Ο Κρεγκ ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στο δημοφιλές τοκ σόου του Στίβεν Κολμπέρτ ο οποίος και του απηύθυνε το σχετικό ερώτημα. «Ναι» απάντησε ο βρετανός ηθοποιός. Θα είναι ο 007 και στο 25ο φιλμ της σειράς που θα προβληθεί στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2018.

Μετά την τελευταία ταινία, το «Spectre» (2015), ο Κρεγκ είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να ξαναπαίξει τον 007. Είχε μάλιστα χρησιμοποιήσει μια έκφραση που δεν σε άφηνε να τον αμφισβητείς: «Προτιμώ να κόψω τις φλέβες μου».

Αυτή του η δήλωση είχε πυροδοτήσει έναν μεγάλο κύκλο σεναρίων για το ποιος μπορεί να είναι ο διάδοχός του. Θα ήταν ο Ντέιμιεν Λιούις του «Homeland»; Ή ο Τομ Χίντλστον που παντρεύει την κομψότητα με την εμπορικότητα; Κι αν είχε έρθει η ώρα για τον Ιντρίς Ελμπά, τον πρώτο μαύρο Μποντ; Τελικά δεν ήταν κανενός η ώρα. Μόνο του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος αναβίωσε τον ρόλο σε τέσσερα φιλμ και πάει για τουλάχιστον άλλο ένα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...