291
Σε ένα παρόμοιο ελικόπτερο κατέγραφαν εγγλέζοι αστυνομικοί προσωπικές στιγμές αθώων και μη πολιτών | GettyImages

Αντί για περιπολίες αστυνομικοί βιντεοσκοπούσαν από ελικόπτερο σεξουαλικές περιπτύξεις

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2017, 08:44
Σε ένα παρόμοιο ελικόπτερο κατέγραφαν εγγλέζοι αστυνομικοί προσωπικές στιγμές αθώων και μη πολιτών
|GettyImages

Αντί για περιπολίες αστυνομικοί βιντεοσκοπούσαν από ελικόπτερο σεξουαλικές περιπτύξεις

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2017, 08:44

Δεν είναι συνηθισμένο να βιντεοσκοπούνται οι ιδιαίτερες στιγμές ενός ζευγαριού, πόσω μάλλον όταν οι ζωηροί δράστες-σκηνοθέτες είναι ένστολοι…

Αν κανείς προσθέσει ότι όλες οι καταγραφές γινόντουσαν από αέρος με ελικόπτερο της αστυνομίας, δεν θέλεις και πολύ να νομίσεις πως πρόκειται για κάποια καλοστημένη φάρσα ή με λίγη περισσότερη φαντασία, για γυρίσματα ταινίας πορνογραφικού περιεχομένου.

Και όμως, όπως λέει ο λαός, τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι…

Αστυνομικοί εν ώρα καθήκοντος κινηματογραφούσαν με την ειδική κάμερα της υπηρεσίας επί οκτώ ολόκληρα λεπτά ζευγάρι σε ερωτικές στιγμές στον κήπο τους… Στο φιλμάκι διακρίνεται η γυμνή γυναίκα, με τον άνδρα να φορά μόνο μία φανέλα της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε κάποιο σημείο μάλιστα η γυναίκα φαίνεται να κάνει νεύμα προς το ελικόπτερο.

Κατηγορίες, τόσο για παράνομη χρήση υπηρεσιακού εξοπλισμού όσο και για παραβίαση καθηκόντων, καθότι εν ώρα υπηρεσίας κατέγραφαν επί χρόνια γυμνούς να κάνουν ηλιοθεραπεία αλλά και γυμνιστές σε χώρους κάμπινγκ, αποδόθηκαν στους ένστολους επιβαίνοντες αστυνομικού ελικοπτέρου της κομητείας του Νότιου Γιόρκσαϊρ της Αγγλίας.

Ο εισαγγελέας της υπόθεσης, Ρίτσαρντ Ράιτ, είπε στο δικαστήριο πως οι κατηγορούμενοι: «χρησιμοποίησαν την σε αυτούς δοθείσα ιδεατή οπτική θέση, μαζί με την εξελιγμένη κάμερα της αστυνομίας, για να καταγράφουν αθώους πολίτες σε προσωπικές στιγμές, παραβιάζοντας κάθε όριο ιδιωτικότητας».

O ίδιος, αναφερόμενος στο παραπάνω, πιο τρανταχτό από όλα, φιλμάκι, ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι ήταν μάλλον γνωστοί του άγγλου αστυνομικού Άντριαν Πόγκμοουρ, ο οποίος είχε αναλάβει το ρόλο του σκηνοθέτη ταινιών πορνό… «Δεν είναι τυχαίο πως ένα ελικόπτερο περιτριγυρίζει τον κήπο ενός σπιτιού, ενώ οι ένοικοι αυτού συνουσιάζονται με θέα τον ουρανό. Κανείς φαντάζεται ένα αστυνομικό ελικόπτερο να καταδιώκει εγκληματίες, κρατώντας ασφαλή την εκάστοτε κοινότητα. Δεν μπορεί όμως να φανταστεί το να χρησιμοποιείται (το ελικόπτερο) για να βιντεοσκοπεί ένα ζευγάρι προς χάριν της ερωτικής ικανοποίησης των αστυνομικών υπηρεσίας».

Πέντε αστυνομικοί προσήχθησαν συνολικά. Το αποτέλεσμα της δίκης αναμένεται…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...