209
Το τραγικό συμβάν έγινε στον Λαγανά (φωτ.αρχείου) | Intimenews/Villa Costa

Σκότωσαν αμερικανό τουρίστα σε καβγά στη Ζάκυνθο

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2017, 13:02
Το τραγικό συμβάν έγινε στον Λαγανά (φωτ.αρχείου)
|Intimenews/Villa Costa

Σκότωσαν αμερικανό τουρίστα σε καβγά στη Ζάκυνθο

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2017, 13:02

Ενας νεαρός Αμερικανός έχασε τη ζωή του τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη Ζακύνθο μετά από  καβγά που έγινε σε μπαρ και στο κεντρικό δρόμο του Λαγανά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό συμβάν έγινε μετά από έντονο διαπληκτισμό του νεαρού για ασήμαντη αφορμή. Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο πλευρό του αλλοδαπού βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του. Αυτοί καταδίωξαν τον αμερικανό τουρίστα στον δρόμο και στην συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Το θύμα δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, μαχαιριές. Ενα από αυτά τα χτυπήματα αποδείχτηκε μοιραίο, καθώς ο άτυχος άντρας έμεινε αναίσθητος.

Ο 22χρονος Αμερικανός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή εξαιτίας των κρανιοεγκαφαλικών κακώσεων που υπέστη.

Η αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου έχει προχωρήσει σε επτά συλλήψεις και προσαγωγές. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος είναι ένας Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο 33 ετών που προσέφερε υπηρεσίες ασφαλείας στο μπαρ. Συνελήφθη ακόμη ο έλληνας μπάρμαν.

Περιστατικά μικρότερης σημασίας με καβγάδες τουριστών είναι συχνά στη Ζάκυνθο και σε άλλες περιοχές που συγκεντρώνουν νέους τουρίστες, όπως τα Μάλια ή το Φαληράκι. Ωστόσο, σε μία τουλάχιστον περίπτωση το 2008 στη Μύκονο ένας αυστραλός τουρίστας έχασε τη ζωή του μετά τον ξυλοδαρμό του από υπευθύνους του μπαρ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...