182
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος για πρώτη φορά είπε ότι απευθύνεται σε ακροατήριο ευρύτερο από αυτό που καλύπτει η Δημοκρατίκη Συμπαράταξη |

Βενιζέλος: «Απευθύνομαι σε ευρύτερο ακροατήριο»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2017, 20:25
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος για πρώτη φορά είπε ότι απευθύνεται σε ακροατήριο ευρύτερο από αυτό που καλύπτει η Δημοκρατίκη Συμπαράταξη
|

Βενιζέλος: «Απευθύνομαι σε ευρύτερο ακροατήριο»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2017, 20:25

Ανοιχτό άφησε το αν θα παραστεί ή όχι στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Δεν είναι τώρα η δουλειά μου να ασχολούμαι με τα οργανωτικά ζητήματα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ή του ΠΑΣΟΚ» είπε και επισήμανε πως έχει δεχθεί επιστολή- πρόσκληση από την Φώφη Γεννηματά.

«Δεν θέλω να μπλέκομαι σε αυτά, ούτε νομίζω ότι το ακροατήριο στο οποίο απευθύνομαι είναι το ακροατήριο μόνο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Νομίζω ότι είναι ένα ευρύτερο ακροατήριο ανθρώπων που καταλαβαίνουν την προσπάθειά μας» προσέθεσε με νόημα.

«Υπάρχουν οι άνθρωποι που έχουν απομακρυνθεί, που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει, οι οποίοι έχουν μία ροπή αναμφίβολα αντισυστημική, αλλά παρακολουθούν και τι λέμε όλοι μας… και προσπαθούν να δουν ποιος είναι αυτός ο οποίος θα τους δώσει μία προοπτική η οποία δεν θα είναι αυτοκτονική» συμπλήρωσε.

«Θεωρώ ότι υπάρχουν προβλήματα ευκρίνειας πολύ σοβαρά. Δεν πρέπει να υπάρχει η αμφιθυμία και πρέπει να υπάρχει σταθερότητα και να υπογραμμίζουμε συνεχώς τις βασικές μας επιλογές» είπε, επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να υπάρχει μία κυβέρνηση με τη συνεργασία όλων των ευρωπαϊκών δυνάμεων, με πρόσκληση προς τον ηττημένο ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα μπορεί καθοδηγήσει ή να παρεμποδίσει τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...