222
Σεμινάριο yoga στην παραλία των Υστερνίων | fringefestival

Μία άλλη εμπειρία, το φεστιβάλ της Στέρνας στην Τήνο

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2016, 16:20
Σεμινάριο yoga στην παραλία των Υστερνίων
|fringefestival

Μία άλλη εμπειρία, το φεστιβάλ της Στέρνας στην Τήνο

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2016, 16:20

Για δεύτερη χρονιά, το χωριό Υστέρνια της Τήνου ανοίγει την αγκαλιά του για να αποδεχθεί ανθρώπους όλων των ηλικιών, με κοινό χαρακτηριστικό τους την αγάπη για τον άνθρωπο, την τέχνη και την ελευθερία της έκφρασης και του πνεύματος. Το 2ο «Στέρνα fringe festival» θα πραγματοποιηθεί στα Υστέρνια της Τήνου από Παρασκευή 5 έως Κυριακή 7 Αυγούστου 2016 με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες.

Εμπνευσμένο από την αγάπη ενός κοριτσιού, της Ιωάννας Κουτζούκου, για τα Υστέρνια, ένα παραδοσιακό κυκλαδίτικο χωριό της Τήνου, που αγναντεύει τη Σύρο, την Κύθνο, τη Γυάρο κι όλο το δυτικό Αιγαίο από υψόμετρο 310 μέτρων, το 2ο Στέρνα fringe festival εξελίσσεται σε πηγή δημιουργίας και έμπνευσης για δεκάδες καλλιτέχνες και δημιουργούς, ενώ έχει κάτι για όλους: μουσικές βραδιές, γιόγκα, έκθεση φωτογραφίας, ομιλίες και ελεύθερες συζητήσεις, βιωματικό εργαστήρι δραματοθεραπείας, δημιουργικά εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους, περίπατο στο χωριό και πολλές ακόμη δραστηριότητες!

photo 1Το 1ο Στέρνα fringe festival πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2015 από την οικογένεια και τους φίλους της Ιωάννας, η οποία μας άφησε ως πολύτιμη παρακαταθήκη τις ιδέες και το πάθος της για τις τέχνες, ως τροφή του νου και της ψυχής. Από την αρχή του, το φεστιβάλ αγκάλιασαν ζεστά και εξακολουθούν να στηρίζουν, ως συν-διοργανωτές, ο Σύλλογος Υστερνιωτών Τήνου και το Φεστιβάλ Τήνου, και βέβαια οι φιλόξενοι κάτοικοι του χωριού.

Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο του φεστιβάλ

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...