159
Όπως φαίνεται στον πίνακα ανακοινώσεων, σήμερα είναι προγραμματισμένες δύο επιθέσεις στον Γιάννη Στουρνάρα. Η λαϊκή απογευματική στις 6.00 μ.μ. και η βραδυνή στις 9.30 μ.μ. | Digital Artwork: Moufanet

Ημερήσιο πρόγραμμα επιθέσεων σε Στουρνάρα έβγαλε το Μέγαρο Μαξίμου

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 2 Απριλίου 2017, 14:43
Όπως φαίνεται στον πίνακα ανακοινώσεων, σήμερα είναι προγραμματισμένες δύο επιθέσεις στον Γιάννη Στουρνάρα. Η λαϊκή απογευματική στις 6.00 μ.μ. και η βραδυνή στις 9.30 μ.μ.
|Digital Artwork: Moufanet

Ημερήσιο πρόγραμμα επιθέσεων σε Στουρνάρα έβγαλε το Μέγαρο Μαξίμου

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 2 Απριλίου 2017, 14:43

Τάξη στις επιθέσεις εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα επιθυμεί να βάλει το Μέγαρο Μαξίμου ώστε να σταματήσουν οι δηλώσεις κατά βούληση από στελέχη της κυβέρνησης, καθώς όπως διαπιστώθηκε η έλλειψη οργάνωσης εμποδίζει όσους ενδιαφέρονται ακόμα να τις εμπεδώσουν σωστά.

Σημαντικό ρόλο στην κατεύθυνση αυτή αναμένεται να παίξει και ο ηλεκτρονικός πίνακας που τοποθετήθηκε από σήμερα το πρωί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, στην οδό Ηρώδου Αττικού. Εκεί θα αναρτώνται καθημερινά οι προγραμματισμένες επιθέσεις στον διοικητή της ΤτΕ. Με ακριβή ώρα και τίτλο.

Σύμφωνα με το δελτίο εσωτερικής ενημέρωσης που διανεμήθηκε στα στελέχη και στους υπουργούς της κυβέρνησης, όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα «Βρίστε τον Στουρνάρα για να Αλλάξουμε Θέμα» πρέπει να κατοχυρώνει συγκεκριμένο time slot με υπόμνημα στην ομάδα επικοινωνίας του πρωθυπουργού και να παίρνει αριθμό προτεραιότητας.

Το ημερήσιο πρόγραμμα, εκτός από τον ηλεκτρονικό πίνακα έξω από το Μαξίμου θα μπορούν να το πληροφορούνται οι θεατές και από την κρατική τηλεόραση καθώς θα περνάει σε super καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News