282
Λέτε ανάμεσα τους να υπάρχουν και άτομα που παίρνουν ευρωπαϊκό επίδομα ανεργίας; | Reuters

Οι Δανοί… χρηματοδοτούν τρομοκράτες!

Τάκης Μίχας Τάκης Μίχας 25 Δεκεμβρίου 2016, 08:00
Λέτε ανάμεσα τους να υπάρχουν και άτομα που παίρνουν ευρωπαϊκό επίδομα ανεργίας;
|Reuters

Οι Δανοί… χρηματοδοτούν τρομοκράτες!

Τάκης Μίχας Τάκης Μίχας 25 Δεκεμβρίου 2016, 08:00

Τον τελευταίο καιρό είδαν το φως της δημοσιότητας στον διεθνή και κυρίως Γερμανικό Τύπο πληθώρα δημοσιευμάτων σχετικά με την αναποτελεσματικότητα του Ελληνικού κράτους σχετικά με την φύλαξη των συνόρων.

Αφορμή για τα δημοσιεύματα αποτέλεσε ο βιασμός και η δολοφονία μιας νεαρής Γερμανίδας από Αφγανό «πρόσφυγα» ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε επιχειρήσει ανάλογο έγκλημα στην Ελλάδα και θεωρείτο επικίνδυνος, αφέθηκε ελεύθερος στα πλαίσια του νόμου Παρασκευόπουλου και μετά έφυγε ανενόχλητος από την Ελλάδα χωρίς οι αρχές της χώρας να εκδώσουν ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Οι αιτιάσεις εναντίος των ελληνικών αρχών είναι αναμφίβολα ορθές. Ομως με όλες τους τις ελλείψεις αδυναμίες και ιδεοληψίες το φιάσκο των αρχών της χώρας ωχριά σε σχέση με  ορισμένα γεγονότα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας στην Δανία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των δανικών ΜΜΕ, 36 άτομα που εγκατέλειψαν την Δανία για να πολεμήσουν στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους, λάμβαναν κοινωνικά επιδόματα (ανεργίας κλπ) από το δανέζικο κράτος ενώ βρίσκονταν στην Συρία!

Από την πλευρά του ο υπουργός Απασχόλησης Τροελς Λουντ Πόουλσεν αναγνώρισε την ακρίβεια των δημοσιευμάτων και καταδίκασε το συμβάν: «Πρόκειται για μια αθλιότητα που πρέπει να σταματήσει αμέσως» δήλωσε.  Η ανακάλυψη της μισθοδοσίας των τρομοκρατών από τα κοινωνικά κονδύλια έγινε από τις μυστικές υπηρεσίες της Δανίας που πληροφόρησαν τις δημόσιες αρχές. Φυσικά δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς αν τα άτομα αυτά ήταν μπλεγμένα και σε τρομοκρατικές ενέργειες στον υπόλοιπο κόσμο.

Απο την μία λοιπόν πλευρά έχουμε την Ελλάδα οπού η απουσία των Αρχών επιτρέπει την απρόσκοπτη διέλευση τρομοκρατών. Απο την άλλη έχουμε την Δανία οπου συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: η υπερπαρουσία του κράτους μέσω των «κοινωνικών παροχών» ενισχύει τους τρομοκράτες! Οι Βρετανοί θα πρέπει να κάνουν τον σταυρό τους που ο Θεός τους απάλλαξε από την ευρωπαϊκή τρέλα…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News