474
Η Βίκυ Παπαλουκά ενημερώνει τους τηλεθεατές με «Αρετή και Τόλμη» |

Πόσες κυρίες Παπαλουκά θα διορίσουν ακόμα;

Η Βίκυ Παπαλουκά ενημερώνει τους τηλεθεατές με «Αρετή και Τόλμη»
|

Πόσες κυρίες Παπαλουκά θα διορίσουν ακόμα;

Διορίστηκε στο πολιτικό γραφείο του Καμμένου η Βίκυ Παπαλουκά, που παράλληλα είναι και παρουσιάστρια της εκπομπής «Με Αρετή Και Τόλμη στην ΕΡΤ».

Γιατί; Αυτή είναι η πρώτη απορία που σου ‘ρχεται στο μυαλό. Εκτός κι αν έχει ξεμείνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από δημοσιογράφους για τα δελτία τύπου. Κι όμως όχι, διαβάζω ότι πρόθεση του κ. Καµµένου είναι να ενισχύσει το προσωπικό της επικοινωνιακής οµάδας του στο Πεντάγωνο για να διαχειριστούν τις εντεινόμενες τούρκικες παραβιάσεις.

Λογικά λοιπόν, το σχέδιο είναι το εξής: διορίστε κόσμο να τρίξουμε τα δόντια στους Τούρκους. Αεροπλάνα αυτοί; Μετακλητούς εμείς. Όσο περισσότερες παραβιάσεις θα κάνουν αυτοί στον αέρα, τόσα περισσότερα Δελτία Τύπου θα βγάζουμε εμείς στο έδαφος. Και τι έξοχη επιλογή η κυρία Παπαλουκά, η οποία έχει ήδη δουλειά σε μια εκπομπή της ΕΡΤ που σχετίζεται με την επικοινωνιακή ισχύ των ενόπλων δυνάμεων μας (μια εκπομπή που τη χρειαζόταν ο ελληνικός λαός περισσότερο από καθετί άλλο να προσθέσω).

Αναμφίβολα, η εν λόγω κυρία κρίθηκε ως γνώστρια του αντικειμένου, το οποίο θα μπορεί να διαχειριστεί μ’ επάρκεια και επιδεξιότητα στη νέα της θέση. Άλλωστε το δημοσιογραφικό βιογραφικό της δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης: Τηλεάστυ, ΑΡΤ, Kontra Channel, Blue Sky, Extra Channel στο «Αποκαλυπτικό ∆ελτίο» και μετά στο κανάλι «Ε». Ε, διάολε, είναι δυνατόν να μην ξέρει με πόσα G επιβαρύνεται ένας πιλότος ενός F35;

papalouk
Επίσης, το ότι πέντε μήνες πριν η κυρία Παπαλουκά ήταν αναφανδόν εναντίον αυτής της κυβέρνησης γράφοντας στο FB της: «δεν μπορώ να έχω κανένα σεβασμό ή συγκατάβαση για μια κυβέρνηση που πηγαίνει από λάθος σε λάθος, με σκοπό να διατηρείται στην αρχή» δε σημαίνει ότι έκανε γαργάρα τις πεποιθήσεις της με διπλά τόλουπ και τριπλά άξελ. Αυτό μας δείχνει ξεκάθαρα ότι η κυβερνησάρα μας δεν είναι μνησίκακη, δεν βολεύει μόνο τα δικά της παιδιά, αντιθέτως είναι αξιοκρατική και λαρτζ καθότι προτάσσει την εθνική μας άμυνα μπροστά στο οποιοδήποτε κόστος.  Εξ αυτού κρίνοντας, εξυπακούεται ότι η επαγγελματική διαδρομή κι η κατάκτηση της συγκεκριμένης θέσης όπως και της παρουσίασης της εν λόγω εκπομπής, δεν έχουν σχέση με την καλλίγραμμη εμφάνιση της ευειδούς δημοσιογράφου. Eξάλλου, ποτέ η ομορφιά δεν αποτέλεσε διαβατήριο για τέτοιες θέσεις που έχουν μια κάποια ευθύνη κι αυτές που κρίνονται άμεσα απ’ το κοινό, έτσι;

Ο κόσμος βέβαια, κι εγώ μαζί του, θα πει διάφορα για την κυρία Παπαλουκά και θα κατηγορήσει την κυβέρνηση για περιττούς διορισμούς. Οι Συριζανελ το ξέρουν. Απλώς δεν τους νοιάζει. Εδώ που φτάσαμε σου λένε (κι εννοούν τόσο χαμηλά στα ποσοστά), η ανανέωση της θητείας δεν πρόκειται να έρθει ούτε με το Θεό μπάρμπα. Οπότε, σου λένε, ας ευχαριστηθούμε όσο έμεινε, ας διορίσουμε όσες κυρίες Παπαλουκά μπορούμε, ας ταξιδεύουμε με τα πρωθυπουργικά αεροπλάνα όσο έχουμε καύσιμα κι ας πάει και το παλιάμπελο.

ΥΓ. Πληροφορία της τελευταίας στιγμής: οι Τούρκοι ανέστειλαν σειρά παραβιάσεων και μια προγραμματισμένη άσκηση, προφανώς μετά την είδηση της πρόσληψης της κυρίας Παπαλουκά στο επικοινωνιακό task force του Καμμένου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News