335
Η Βασιλική Θάνου διευκρίνισε απλώς ότι η κυρία που ομιλεί για λογαριασμό της με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, δεν είναι φίλη, αλλά κοινή γνωστή | CreativeProtagon

Δεν το πιστεύουμε, κυρία Θάνου

Κώστας Γιαννακίδης Κώστας Γιαννακίδης 24 Φεβρουαρίου 2022, 20:01
Η Βασιλική Θάνου διευκρίνισε απλώς ότι η κυρία που ομιλεί για λογαριασμό της με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, δεν είναι φίλη, αλλά κοινή γνωστή
|CreativeProtagon

Δεν το πιστεύουμε, κυρία Θάνου

Κώστας Γιαννακίδης Κώστας Γιαννακίδης 24 Φεβρουαρίου 2022, 20:01

Η κυρία Βασιλική Θάνου μας είπε ότι το απομαγνητοφωνημένο στιγμιότυπο που την αφορά, βγήκε τώρα στη δημοσιότητα προκειμένου να αποπροσανατολίσει τον λαό από τα θέματα της ακρίβειας. Εντάξει. Ας συμφωνήσουμε σε αυτό. Ομως δεν μας είπε και κάτι παραπάνω για το περιεχόμενό του. Απλώς διευκρίνισε ότι η κυρία που ομιλεί για λογαριασμό της, δεν είναι φίλη, αλλά κοινή γνωστή. Και μας θύμισε ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Αυτό έλειπε, να μην έμπαινε.

Περίπου τα ίδια είπε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Διέκρινε επιχείρηση αποπροσανατολισμού, αλλά δεν μίλησε για την ουσία. Προφανώς δεν έχει να πει και κάτι παραπάνω. Ακόμα και αν η κυρία Θάνου πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη και το βιβλίο στο χέρι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ισχυριστεί ότι δεν είχε ιδέα. Το πολύ να δικαιωθεί ο Τσακαλώτος που λέει ότι ο Αλέξης Τσίπρας διαλέγει κακούς συνεργάτες.

Ομως οι συμπτώσεις είναι πολλές. Διότι όσα θέματα σκάνε, σαν το ποπ κορν στην κατσαρόλα, αναδεικνύουν πρωταγωνιστές που παίζουν τυφλόμυγα με τη Δικαιοσύνη. Με κεντρικό πρόσωπο τον Παπαγγελόπουλο, που ούτως ή άλλως έχει ανοίξει λογαριασμούς, αλλά και την κυρία Θάνου. Ο Μιωνή έλεγε ότι τον εκβιάζει ο Παπαγγελόπουλος, ο Βγενόπουλος κατήγγειλε το ίδιο για την κυρία Θάνου. Και αν τοποθετήσεις από δίπλα την υπόθεση Novartis, διαπιστώνεις ότι κάτι δεν δούλευε καλά στη Δικαιοσύνη την περίοδο της Πρώτης Φοράς. Εκτός και αν δούλευε μια χαρά, αλλά για ένα στενό κύκλο.

Ας πούμε ότι πρόκειται για σύμπτωση. Ακόμα και η παράκαμψη της επετηρίδας, όταν η κυβέρνηση Τσίπρα την όρισε Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, δεν σήμαινε τίποτα περισσότερο από αναγνώριση του ήθους της, ανάλογο του ηθικού αναστήματος που διέκρινε την Πρώτη Φορά. Δεν θέλω να σκεφτώ, ούτε καν να πιστέψω αυτά που ακούγονται για την κυρία Θάνου. Και δεν τα πιστεύω, αφού μένει να αποδειχθούν. Αν αποδειχθούν. Ομως βρίσκω εφιαλτικό το να συζητείται, έστω και σε παράνομη ηχογράφηση, ότι η τέως Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην Πρωθυπουργός, έπαιρνε πολλά βιβλία για το σπίτι. Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι αλήθεια γιατί πριν γίνει Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ήταν για πολλά χρόνια μάχιμη δικαστικός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News