304
To σπίτι των Πακιστανών όπου βρέθηκε ο αστυνομικός | ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/ IntimeNews

Νίκαια: Συνελήφθη για ληστεία ο αστυνομικός που κρατούσαν όμηρο οι Πακιστανοί

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2018, 13:15
To σπίτι των Πακιστανών όπου βρέθηκε ο αστυνομικός
|ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/ IntimeNews

Νίκαια: Συνελήφθη για ληστεία ο αστυνομικός που κρατούσαν όμηρο οι Πακιστανοί

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2018, 13:15

Για ληστεία κατά συναυτουργία συνελήφθη ο αστυνομικός, ο οποίος βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος τα ξημερώματα της Πέμπτης σε σπίτι στη Νίκαια.

Η υπόθεση έμοιαζε περίεργη από την αρχή αφού ο 34χρονος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας κατά το περιστατικό και δεν κατάφερε να πείσει για τον λόγο που αποφάσισε να μπει στο σπίτι των Πακιστανών. Οι Αρχές ερεύνησαν το περιστατικό και γρήγορα φαίνεται να διαπιστώθηκε ότι ο αστυνομικός ανήκε σε ομάδα που λήστευε αλλοδαπούς λαθρέμπορους τσιγάρων.

Τώρα οι Αρχές αναζητούν άλλα τρία άτομα που φέρεται να είναι συνεργοί του, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και αυτοί αστυνομικοί.

Τι ισχυρίστηκε ο αστυνομικός στην κατάθεσή του

Ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως οδηγός Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε τη δική του εκδοχή σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν.

«Ήμουν με μοτοσυκλέτα, είδα δυο άτομα τους οποίους θεώρησα ύποπτους για λαθρεμπόριο, φώναζαν έντονα, τους δήλωσα ότι είμαι αστυνομικός και όταν τους ρώτησα τι γίνεται μου επιτέθηκαν και άρχισαν να με χτυπούν» είπε αρχικά στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες.

Στη συνέχεια υποστήριξε πως ακολούθησε τους Πακιστανούς μέσα στην πολυκατοικία και πως κατάφερε να τους εγκλωβίσει στον δεύτερο όροφο. «Επιτέθηκαν και πάλι εναντίον μου, αμύνθηκα, όμως ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του διαμερίσματος και βγήκαν άλλα 15 άτομα. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κατόρθωσαν να με βάλουν στο διαμέρισμα», δήλωσε ο 34χρονος.

Στην προσπάθειά του να αμυνθεί -όπως λέει- κατάφερε να φτάσει κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου, το οποίο όμως δεν είχε χερούλι με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δραπετεύσει: «Με έριξαν κάτω, άρχισαν να με χτυπούν και με έδεσαν με ένα σεντόνι πάνω σε μια καρέκλα. Συνέχιζαν να με χτυπούν με ένα σκαμπό και να με γρονθοκοπούν. Ένας κράταγε και μαχαίρι. Αισθάνθηκα έναν πόνο στο δεξί αυτί, δεν ξέρω αν ήταν από το σκαμπό ή το μαχαίρι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...