446
Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου καλεσμένη του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή «FOCUS» στην πάντα φιλόξενη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης | ΕΡΤ

Η Ρένα έβαλε το μωρό στον νιπτήρα για να διαφημίσει τη συνέντευξή της στην ΕΡΤ

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2018, 12:07
Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου καλεσμένη του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή «FOCUS» στην πάντα φιλόξενη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης
|ΕΡΤ

Η Ρένα έβαλε το μωρό στον νιπτήρα για να διαφημίσει τη συνέντευξή της στην ΕΡΤ

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2018, 12:07

Η απορία παραμένει: Τα κάνει μόνη της ή κάποιος της τα λέει;

Η ελεγχόμενη από τη Δικαιοσύνη (για τις τραγωδίες στο Μάτι και τη Μάνδρα) περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου εξέπληξε και πάλι δυσάρεστα, αυτή τη φορά με μία επιεικώς ατυχή έμπνευση που είχε για να… διαφημίσει στα social media τη συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

Η κυρία Δούρου λοιπόν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter τη φωτογραφία ενός μωρού που του κάνουν μπάνιο στον νιπτήρα.

«Κάνουμε πρόχειρο μπάνιο στον νιπτήρα γιατί θα δούμε τηλεόραση», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του μωρού, του οποίου τα μάτια είχε μουτζουρώσει η περιφερειάρχης για λόγους πολιτικής ορθότητας!

Τι ήθελε να πει, τι συμβόλιζε το μωράκι, ποια η αντιστοιχία, γιατί στον νιπτήρα, γιατί η συγκεκριμένη φωτογραφία;

Είναι μερικά μόνο από τα (προφανή) ερωτήματα που ήρθαν στον νου όσων είδαν στη ροή του Twitter τους την ανάρτηση της κυρίας Δούρου.

Υπήρξαν επίσης και «αυτοί οι υπερβολικοί» -όπως έλεγαν οι συνεργάτες της περιφερειάρχη-  που ανατρίχιασαν από το τουλάχιστον άστοχο αστείο της με το μωράκι.

Όπως ήταν επόμενο δεν έλειψαν και οι πιο οξείς στον σχολιασμό της φωτογραφίας: «Ειλικρινά τώρα νομίζεις ότι αν πλασαριστείς σαν βλαχοσελέμπριτι θα ξεχαστεί η ανικανότητα και η ευθυνοφοβία σου; υ.γ. μην επιστρατεύεις μωρά!» έγραψε ένας από τους χρήστες.

«Κοπέλα μου, έχεις πρόβλημα. Σοβαρό πρόβλημα. Να σου ζήσει το παιδάκι, να το χαίρεσαι, αλλά κλείσε το ακκάουντ σου, αποσύρσου από την πολιτική και άμε στην ευχή της Παναγίας», ήταν η παραίνεση ενός άλλου.

Κάποιοι άλλοι  την… συμβούλευσαν φιλικά:  «Δεν βάζουμε το μωρό κάτω από τρεχούμενο νερό. Μπορεί να υπάρξει αυξομείωση θερμοκρασίας και να ζεματιστεί. Στοιχειώδης λογική ρε κοπελιά».

Οι περισσότεροι πάντως της συνέστησαν να είναι πιο προσεκτική, υπενθυμίζοντας πόσο επικίνδυνο είναι να βάζει κανείς φωτογραφίες μωρών στο Διαδίκτυο.

«Νομίζεις ότι θα γίνεις  ‘συμπαθης και ανθρωπινη’ με το μωρο;» τη ρωτά ένας ακόμη χρήστης του Τwitter ενώ ένας άλλος τη συμβουλεύει να βρει έναν καλό επικοινωνιολόγο, προκειμένου να αποφύγει στο μέλλον ανάλογες ατυχείς πρωτοβουλίες.

Όσο για το πόσους τελικά έπεισε με το συγκεκριμένο επικοινωνιακό της  εύρημα να παρακολουθήσουν τη συνέντευξή της στην ΕΡΤ, οι προσδοκίες της δεν φάνηκε να εκπληρώνονται.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε, πάντως, η περιφερειάρχης επανέλαβε για το Μάτι το γνωστό «οι Περιφέρειες δεν σβήνουν φωτιές», ενώ για τη Μάνδρα αναφέρθηκε στα έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής!

Όσο για τον τρόπο που παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ η κλήτευσή της από τις εισαγγελικές αρχές (ως ύποπτη δηλαδή τέλεσης αδικημάτων)  η κυρία Δούρου απέδωσε στους «τηλε-εισαγγελείς» την πρόθεση να υποκαταστήσουν τη Δικαιοσύνη με στόχο να πλήξουν την ίδια και την παράταξη της «Δύναμη Ζωής».

Πλέον όλοι αναμένουν, μετά το γαϊδουράκι και το μωράκι στον νιπτήρα, ποια θα είναι η νέα ευφάνταστη έμπνευση της κυρίας Δούρου για να διαφημίσει την υποψηφιότητά της για μία ακόμη θητεία στην Περιφέρεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...