275
Ερευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμα των Πακιστανών το πρωί της Πέμπτης | ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/ IntimeNews

Πήγε να ληστέψει τους αλλοδαπούς ο αστυνομικός στη Νίκαια

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2018, 17:56
Ερευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμα των Πακιστανών το πρωί της Πέμπτης
|ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/ IntimeNews

Πήγε να ληστέψει τους αλλοδαπούς ο αστυνομικός στη Νίκαια

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2018, 17:56

Σε μία ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση διαφθοράς για την ΕΛ.ΑΣ. εκτυλίσσεται το περίεργο περιστατικό ομηρίας αστυνομικού από Πακιστανούς στη Νίκαια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου που δημοσιεύθηκε στο tovima.gr, ο συγκεκριμένος αστυνομικός φέρεται να ανήκε σε ομάδα τεσσάρων ατόμων – στην οποία συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί – που έχει προχωρήσει την τελευταία διετία σε οκτώ ληστρικές επιδρομές σε βάρος πακιστανών εμπόρων λαθραίων τσιγάρων.

Ο 34χρονος αστυνομικός αρχικά κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομηρίας και βασανισμού από τους πακιστανούς ενοίκους σε μία προσπάθεια ελέγχου της δραστηριότητάς τους.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. όμως φαίνεται ότι δεν πείστηκαν από την κατάθεση και ξεκίνησαν την έρευνα. Από αυτήν -με βάση και τις καταθέσεις περιοίκων- φαίνεται πως αναδείχθηκαν στοιχεία ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός -που υπηρετεί ως οδηγός στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ- μαζί με τρία ακόμη άτομα εφόρμησαν στην κατοικία των Πακιστανών κι αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν, τους άρπαξαν ποσότητα λαθραίων τσιγάρων που βρίσκονταν σε αυτό. Μάλιστα στον φάκελο της υπόθεσης υπάρχει κατάθεση περιοίκου που άκουσε τους ληστές των Πακιστανών να αναρωτιούνται «αν πήραν όλα τα πράγματα ή αν άφησαν κάτι πίσω τους».

Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, ο 34χρονος αστυνομικός γύρισε πίσω πιθανόν για να ολοκληρώσει το έργο των ληστών. Τότε φαίνεται πως δέχθηκε επίθεση από τους αλλοδαπούς που εν τω μεταξύ είχαν καταφέρει να λυθούν. Σύμφωνα το σχετικό δημοσίευμα, την τελευταία διετία έχουν σημειωθεί οκτώ παρόμοιες επιδρομές σε Νίκαια και Κερατσίνι για ληστεία αλλοδαπών που έκαναν λαθρεμπόριο τσιγάρων!

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούν την ταυτότητα των τριών συνεργών του αστυνομικού και θεωρούν πιθανόν ορισμένοι εξ αυτών να ήταν επίσης αστυνομικοί.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη αποστέλλεται στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...