250
Ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης | Intimenews / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2018, 12:48
Ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης
|Intimenews / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2018, 12:48

Ανησυχία προκάλεσε η είδηση για την κατάσταση της υγείας του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη, ο οποίος κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση για 15 ημέρες στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ εισήχθη για εξετάσεις στο νοσοκομείο στις 5 Ιούλιου, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων. Το βράδυ της Κυριακής ωστόσο, ο ιατρικό συμβούλιο που συνεκλήθη στο ΓΝΑ παρόντος του υπουργόυ Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου, αποφάσισε ομοφώνως να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση για διάστημα τουλάχιστον 15 ημερών.

Στη σχετική ανακοίνωση ωστόσο, δεν διευκρινίζεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, αν έχει υποβληθεί ή πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική ή άλλου είδους ιατρική επέμβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

Την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00 συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ.

Οπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, αντικαταστάτης του ναυάρχου Αποστολάκη για την περίοδο που θα παραμείνει κλινήρης, τέθηκε με απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλε στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο τομεάρχης Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης προέρχεται από τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, ενώ πρόσφατα έχει εκτελέσει άλματα και έχει πραγματοποιήσει πτήση με μαχητικό χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...