293
Σκηνικό καταστροφής στην περιοχή γύρω από την παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης | George Vitsaras / SOOC

«Οδύνη» Παυλόπουλου για την τραγωδία στην Αττική

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2017, 15:33
Σκηνικό καταστροφής στην περιοχή γύρω από την παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης
|George Vitsaras / SOOC

«Οδύνη» Παυλόπουλου για την τραγωδία στην Αττική

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2017, 15:33

Την οδύνη του για τα θύματα της πλημμύρας στην Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ενώ σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Από τις πρωινές ώρες, αναφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος ενημερώνεται συνεχώς για την εξέλιξη της κατάστασης από την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων από τις πλημμύρες. «Μπράβο στην Πυροσβεστική και τα σωστικά συνεργεία που παλεύουν να σώσουν ότι σώζεται», σημειώνει ακόμη.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες στις περιοχές Μάνδρας και Νέας Περάμου και ζητά «να κινητοποιηθούν όλες οι απαραίτητες δυνάμεις του κρατικού μηχανισμού για να στηριχθούν οι κάτοικοι των περιοχών, να αναζητηθούν τυχόν αγνοούμενοι, να υπάρξουν μέτρα ανακούφισης των πληγέντων και αποκατάστασης των ζημιών, έκτακτη ενίσχυση για τις άμεσες ανάγκες των πληγέντων».

Η Ενωση Κεντρώων με ανακοίνωσή της εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τα θύματα των ακραίων πλημμυρικών φαινομένων σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο Αττικής. Τονίζει ότι «δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για ευθύνες που υπάρχουν, λέμε όμως ξεκάθαρα ότι χρειαζόμαστε ένα κράτος σύγχρονο και ισχυρό που θα είναι προστάτης των πολιτών».

Με αφορμή την κακοκαιρία, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του φορέα της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θανόντων και σημειώνει ότι «δεν πρέπει να υπάρξει ολιγωρία, ειδικά σε ό,τι αφορά την απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών».

Τηλεφωνική επικοινωνία είχα πριν λίγο με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις φονικές πλημμύρες στην Ελλάδα. Εξέφρασα τα…

Geplaatst door Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) op Woensdag 15 november 2017

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα είχε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. «Η Κυπριακή Δημοκρατία σε ετοιμότητα να παράσχει την όποια ανθρωπιστική βοήθεια απαιτηθεί», προσέθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...