155
|

Μητσοτάκης: Ανείπωτη τραγωδία στη Μάνδρα

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2017, 14:47

Μητσοτάκης: Ανείπωτη τραγωδία στη Μάνδρα

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2017, 14:47

Αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα είναι μια ανείπωτη τραγωδία, ανέφερε σε δήλωσή του για την καταστροφή στη Δυτική Αττική ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας τη βαθιά του οδύνη «για τις καταστροφές, τις απώλειες περιουσιών και πάνω απ’ όλα για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν».

Η Πολιτεία, τόνισε, πρέπει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και να τους παράσχει το ταχύτερο δυνατόν κάθε δυνατή στήριξη.

Αμέσως μετά την άφιξή του από το Στρασβούργο, ο αρχηγός της ΝΔ μετέβη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής (Ηρώων Πολυτεχνείου 78 – Ελευσίνα) προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στην πληγείσα περιοχή.

Στο Μαξίμου εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με αντικείμενο την κατάσταση στη Δυτική Αττική και τη συμμετοχή του  υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, του  αναπληρωτή υπουργού Αμυνας Δημήτρη Βίτσα,  του γ.γ. του υπουργείου Υποδομών Γιάννη Δέδε, του αρχηγού της Πυροσβεστικής Βασίλη Καπέλιου και της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...