357
Δικαστικές περιπέτειες για τον Σάκη Ρουβά | ΙΝΤΙΜΕnews

Γιατί δέσμευσαν τους λογαριασμούς του Σάκη Ρουβά

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 16:00
Δικαστικές περιπέτειες για τον Σάκη Ρουβά
|ΙΝΤΙΜΕnews

Γιατί δέσμευσαν τους λογαριασμούς του Σάκη Ρουβά

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 16:00

Διαταγή πληρωμής δυνάμει της οποίας δεσμεύθηκαν οι εταιρικοί λογαρισμοί του Σάκη Ρουβά εξέδωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών κατόπιν προσφυγής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Progressive PR M ΕΠΕ.

Η δικαστική απόφαση εις βάρος της «Σάκης Ρουβάς» ΕΠΕ εκδόθηκε για οφειλές προς την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης με την οποία ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεργαζόταν επί μία δεκαετία, μέχρι και τον Οκτώβριο του 2017.

Ηταν 19 Οκτωβρίου όταν με ανάρτησή του στο Twitter o Σάκης Ρουβάς ανακοίνωνε το τέλος της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Καφίρη και την Progressive.

Aφού έκανε λόγο για μία «εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία», ο τραγουδιστής ένιωθε τότε υποχρεωμένος να ευχαριστήσει «από καρδιάς» τον κ. Καφίρη και τα μέλη της ομάδας του.

Ο Κωνσταντίνος Καφίρης είχε αναλάβει τον Σάκη Ρουβά (αμφότεροι στη φωτογραφία κάτω) το 2007, αμέσως μετά το τέλος της «εποχής Ψινάκη», λανσάροντας ένα πιο ευρύ προφίλ του καλλιτέχνη, αυτό του οικογενειάρχη και του ανθρώπου που αγαπά τις φιλανθρωπίες, αφήνοντας πίσω στο παρελθόν εκείνο του sex symbol.

f3_254

Δέκα χρόνια μετά, το «διαζύγιο» των δύο πλευρών είχε ξαφνιάσει τους πάντες στο χώρο των media και τη showbiz.

«Η συνεργασία μεταξύ του κορυφαίου καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά και της εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης PRogressive ολοκληρώθηκε ύστερα από μια εξαιρετικά πετυχημένη, δεκαετή επαγγελματική πορεία» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της εταιρείας του Κωνσταντίνου Καφίρη, που ήταν στο πλευρό του Σάκη Ρουβά σε κάθε επαγγελματικό του βήμα (ανάμεσά τους η δεύτερη συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το «This is our night» το 2009, η παρουσίαση του X-Factor, η συμμετοχή του ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο Voice και οι ρόλοι του στις κινηματογραφικές ταινίες «Alter Ego» και «Στα άκρα»).

Παρά το φαινομενικά «βελούδινο διαζύγιο», τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 ανακοινώθηκε η δέσμευση των εταιρικών λογαριασμών του καλλιτέχνη κατόπιν απαιτήσεων της Progressive.

Οι δικαστικές περιπέτειες του Σάκη Ρουβά με τον Κωνσταντίνο Καφίρη δεν τελειώνουν όμως εδώ, καθώς ο νομικός εκπρόσωπος της Progressive κατέθεσε επιπλέον δύο αγωγές διεκδικώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για υπηρεσίες που παρείχε η εταιρεία στον τραγουδιστή.

Μάλιστα, μεταξύ των εταιρειών από τις οποίες διεκδικούνται χρήματα είναι και η SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε πρόσφατα στον τομέα της πράσινης ενέργειας.

anakoinosi01

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...