642
Ο χολιγουντιανός σταρ σε πρόσφατη - αλλά όχι και τόσο πρόσφατη - δημόσια εμφάνισή του. Πλέον «είναι σινγκλ» και στο μικροσκόπιο ενός πλανήτη | REUTERS/Shannon Stapleton/File Photo

Πώς να ζει τώρα ο Μπραντ Πιτ;

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2016, 07:19
Ο χολιγουντιανός σταρ σε πρόσφατη - αλλά όχι και τόσο πρόσφατη - δημόσια εμφάνισή του. Πλέον «είναι σινγκλ» και στο μικροσκόπιο ενός πλανήτη
|REUTERS/Shannon Stapleton/File Photo

Πώς να ζει τώρα ο Μπραντ Πιτ;

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2016, 07:19

Ο Μπραντ Πιτ δεν θέλει να τραβήξει πάνω του την προσοχή αυτή την περίοδο της ζωής του. Γι’ αυτό άλλωστε ακύρωσε μία εμφάνισή του στην πρεμιέρα της ταινίας «Voyage of Time» στις 27 Σεπτεμβρίου. Είναι εύλογο, αλλά σχεδόν αδύνατο. Μέσα σε δέκα ημέρες, από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου η Αντζελίνα Τζολί, στις 19 Σεπτεμβρίου, ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχει εμφανιστεί στα μέσα ως: α) ο σύζυγος που απάτησε την Τζολί, β) ο σύζυγος που έκανε κατάχρηση αλκοόλ ή/ και ουσιών, γ) ο πατέρας που δεν ανατρέφει σωστά τα παιδιά του, δ) ο πατέρας που φέρεται άσχημα στα παιδιά του, που τα κακοποιεί λεκτικά και ίσως σωματικά, ε) όλα τα ανωτέρω. Τώρα είναι και ο διάσημος σταρ που εθελοντικά προσήλθε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων για την ανίχνευση ναρκωτικών και ο οποίος από εδώ και πέρα θα υποβάλλεται συχνά σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους για ναρκωτικά και ουσίες…

Ο κόσμος μαθαίνει σχεδόν την ίδια στιγμή που το μαθαίνει ο ίδιος, ότι ο Πιτ παραχωρεί τη φυσική κηδεμονία των έξι παιδιών του στην Τζολί και σε πρώτη φάση θα μπορεί να τα επισκέπτεται μόνο με την παρουσία ψυχολόγου. Αυτοί ήταν οι όροι της πρώτης συμφωνίας που επετεύχθη ανάμεσα στο ζευγάρι, σύμφωνα με το πάντα καλό σε τέτοια ρεπορτάζ δίκτυο TMZ, το οποίο επικαλείται «πηγές προσκείμενες στην οικογένεια». Ο ψυχολόγος θα κρίνει αν μπορούν να συνεχιστούν οι συναντήσεις, ενώ και οι δύο ηθοποιοί θα πρέπει να κάνουν ψυχοθεραπεία αλλά ξεχωριστά. Επιπλέον, όλοι μαζί -και τα παιδιά- θα πρέπει να παρακολουθούν και οικογενειακές συνεδρίες με ψυχοθεραπευτή.

«Αντιμετωπίζει την κατάσταση με μεγάλη σοβαρότητα και επιμένει ότι δεν έχει ποτέ υποβάλλει τα παιδιά σε καμία λεκτική ή φυσική κακοποίηση» είχε δηλώσει νωρίτερα ένας κοντινός του φίλος στο αμερικανικό περιοδικό People. «Είναι πολύ ατυχές ότι αυτή τη στιγμή οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση παρουσιάζουν τον Μπραντ τόσο αρνητικά». Ο ίδιος δήλωσε ότι ο Πιτ έχει ήδη δώσει συνέντευξη στις Αρχές, ότι είναι πλήρως συνεργάσιμος και ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Η υπόθεση άνοιξε όταν ανώνυμη πηγή μετέδωσε ότι ενώ το ζεύγος και κάποια από τα έξι παιδιά τους ταξίδευαν στις 14 Σεπτεμβρίου με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο από το Λος Αντζελες, ο Πιτ «επιτέθηκε» στον μεγαλύτερο (υιοθετημένο) γιο, τον 15χρονο Μάντοξ, χωρίς να είναι σαφές αν επρόκειτο για λεκτική ή σωματική κακοποίηση. Η ίδια πηγή, η οποία φαίνεται να είναι ένα άτομο από το πλήρωμα, δήλωσε ότι η εκρηκτική συμπεριφορά του Πιτ συνεχίστηκε και στο αεροδρόμιο, αφότου η οικογένεια προσγειώθηκε.

Ασφαλώς αυτή η πληροφορία αρκούσε για να αρχίσουν τις έρευνες η Αστυνομία του Λος Αντζελες και το DCFS, η υπηρεσία για την προστασία παιδιών και οικογενειών. Κάποια μέσα υπαινίχθηκαν ότι στην υπόθεση ενεπλάκη ακόμη και το FBI! Πάντως, ο έλεγχος ουσιών είναι κάτι που απαιτούν οι τυπικές διαδικασίες σε τέτοιες περιπτώσεις. Η είδηση για την κοινή γνώμη ήταν ότι «ο ηθοποιός προσήλθε για εξέταση ούρων εθελοντικά».

2016-09-22T132043Z_1948628841_S1BEUCTRQPAB_RTRMADP_3_PEOPLE-JOLIE-PITT (1)
Η διαφήμιση που ετοίμασε νορβηγική αεροπορική εταιρεία, προτρέποντας τις σκανδιναβές θαυμάστριες του σταρ να ταξιδέψουν προς Λος Αντζελες μετά το διαζύγιό του: «ο Μπραντ είναι σιγνκλ» (NTB Scanpix/Vidar Ruud/via REUTERS)

Και πώς αισθάνεται ο ίδιος; Α, ακόμη και αυτό το έχει «μάθει» ο κόσμος που παρακολουθεί τις εξελίξεις στον χωρισμό των Μπραντζελίνα. Ο ίδιος έχει απλώς δηλώσει ότι είναι πολύ λυπημένος για την κατάσταση και ότι επιθυμεί να γίνει σεβαστός ο ιδιωτικός χώρος της οικογένειας. Αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από κοντινά πρόσωπα,  έχει «αγχωθεί πολύ», καθώς, λένε, δεν έχει δει τα έξι παιδιά του από την ημέρα του διαζυγίου. Ο ίδιος «θέλει πολύ να δει τα παιδιά του και να βρει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τα ίδια τα παιδιά», δήλωσε κοντινός φίλος.

Βέβαια δεν έχει σημασία τι θέλει ο ίδιος, αν οι διαφορές που οδήγησαν στο διαζύγιο το ζευγάρι έχουν να κάνουν με αποφάσεις τους για την εκπαίδευση των παιδιών ή με τις εκρήξεις του ηθοποιού ή με την κατάχρηση ουσιών. Σημασία έχει να έρχονται στην επιφάνεια νέες πληροφορίες για να τροφοδοτούν τα μέσα -ακόμη και τις αεροπορικές εταιρείες!- μέχρι να εξαντληθεί θεματικά άλλο ένα χολιγουντιανό επεισόδιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...