249
Κακό σκυλί! | TF1

Ο σκύλος του Μακρόν «μαρκάρει» την περιοχή του μέσα στο Ελιζέ

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 10:10
Κακό σκυλί!
|TF1

Ο σκύλος του Μακρόν «μαρκάρει» την περιοχή του μέσα στο Ελιζέ

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 10:10

Πάνω που είχε χτίσει ένα προφίλ προεδρικού σκύλου που ποζάρει με αποφασιστικότητα δίπλα στο υψηλό αφεντικό του, ο Νέμο, ο σκύλος του Εμανουέλ Μακρόν, με μια κίνηση ξαναθύμισε σε όλους ότι απλώς πρέπει να τον βγάλουν πού και πού καμιά βόλτα.

Ο Νέμο, τον μαύρο λαμπραντόρ-γκριφόν που πριν από λίγο καιρό υιοθέτησε ο Μακρόν και η σύζυγος του Μπριζίτ, όχι απλά εθεάθη αλλά καταγράφηκε σε βίντεο να κατουρά στην αίθουσα όπου ο γάλλος πρόεδρος είχε κάνει δεκτούς τρεις υπουργούς για να συζητήσουν για τις πόλεις.

Το βίντεο του TF1 δείχνει τον Νέμο να αγνοεί τους επισκέπτες υπουργούς και, βέβαια, τον πρόεδρο και να ανακουφίζεται σε ένα διακοσμητικό τζάκι στην αίθουσα.

«Αναρωτήθηκα τι είναι αυτός ο θόρυβος» ακούγεται να λέει η Μπριν Πουαρσόν, υπουργός αρμόδιος για θέματα οικολογίας. «Συμβαίνει συχνά αυτό;» ρωτά από την πλευρά του ο Ζιλιέν Ντενορμαντί.

Ο Μακρόν, πάλι, μάλλον κρύβει κάτω από τα γέλια και ένα αστείο την αμηχανία του λέγοντας ότι όλο το σκηνικό είναι εντελώς ασυνήθιστο για τον σκύλο, πριν συνεχιστεί η συνάντηση.

Μετά βέβαια κάποιος θα καθάρισε.

2017-09-27T140443Z_657056830_RC1BE5C3C380_RTRMADP_3_FRANCE-POLITICS
Σε άλλες περιπτώσεις, ο Νέμο εκπληρώνει καλύτερα τα καθήκοντά του δίπλα στο ζεύγος Μακρόν (REUTERS/Michel Euler/Pool)

Ο Guardian σημειώνει ότι τα γαλλικά προεδρικά κατοικίδια έχουν παράδοση στις αταξίες.

Τα σκυλιά του Νικολά Σαρκοζί είχαν μασουλήσει πολλά έπιπλα-αντίκες, προκαλώντας ζημιές που χρειάστηκαν αποκατάσταση αξίας χιλιάδων ευρώ. Ο Σούμο, το μαλτέζ του Ζακ Σιράκ είχε πέσει σε κατάθλιψη όταν ο πρόεδρος έφυγε από το Μέγαρο των Ηλυσίων τόσο που συνήθιζε να επιτίθεται στον Σιράκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...