286
«Ας στρέψουμε την προσοχή μας στους ανθρώπους όλου του κόσμου που υποφέρουν», η έκκληση του επιχειρηματία στην ευχαριστήρια επιστολή του | INTIMEnews

Λεμπιδάκης: «Μέσα από κάθε οδυνηρή περιπέτεια αντλούμε διδάγματα»

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2017, 12:17
«Ας στρέψουμε την προσοχή μας στους ανθρώπους όλου του κόσμου που υποφέρουν», η έκκληση του επιχειρηματία στην ευχαριστήρια επιστολή του
|INTIMEnews

Λεμπιδάκης: «Μέσα από κάθε οδυνηρή περιπέτεια αντλούμε διδάγματα»

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2017, 12:17

Με ανοιχτή επιστολή που έστειλε στα μέσα ενημέρωσης ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν τον ίδιο και την οικογένειά του  το χρονικό διάστημα της ομηρίας του.

«Μια σκληρή δοκιμασία είχε αίσιο τέλος. Είμαι καλά στην υγεία μου κι αισθάνομαι μεγάλη χαρά κι ανακούφιση», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Λεμπιδάκης και τονίζει πως «μέσα από κάθε οδυνηρή περιπέτεια μπορούμε να αναζητήσουμε διδάγματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια της ζωής μας και θα μας κάνουν καλύτερους».

«Ας στρέψουμε την προσοχή μας στους ανθρώπους όλου του κόσμου που υποφέρουν: στα νοσοκομεία, τα πεδία μάχης, τους προσφυγικούς καταυλισμούς, σε  εκείνους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά», καταλήγει ο επιχειρηματίας στην ευχαριστήρια επιστολή του, η οποία αναλυτικά έχει ως εξής:

«Μια σκληρή δοκιμασία είχε αίσιο τέλος. Είμαι καλά στην υγεία μου κι αισθάνομαι μεγάλη χαρά κι ανακούφιση.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου:
* Την οικογένειά μου που, βιώνοντας πολύ δύσκολες στιγμές, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή επιστροφή μου.
* Την ηγεσία, τους αξιωματικούς και όλους τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολήθηκαν με την υπόθεσή μου με πάθος, πολύ κόπο, μεθοδικότητα κι αποτελεσματικότητα.
* Τα στελέχη και τους εργαζόμενους στην επιχείρησή μας που εξασφάλισαν την ομαλή λειτουργία της κατά την απουσία μας.
* Τους συνεργάτες μας, πελάτες και προμηθευτές, που μας στήριξαν έμπρακτα όλο αυτό το διάστημα.
* Όλους τους ανθρώπους, γνωστούς και άγνωστους, που συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά μου, ή μας σκέπτονταν και προσεύχονταν για μας.
Μέσα από κάθε οδυνηρή περιπέτεια μπορούμε να αναζητήσουμε διδάγματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια της ζωής μας και θα μας κάνουν καλύτερους.
Ας στρέψουμε την προσοχή μας στους ανθρώπους όλου του κόσμου που υποφέρουν: στα νοσοκομεία, τα πεδία μάχης, τους προσφυγικούς καταυλισμούς, σε εκείνους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά.

9 Οκτώβρη 2017
Μιχάλης Λεμπιδάκης»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...