205
Στιγμιότυπο από την περιοδεία της Φώφης Γεννηματά στη Δράμα | Facebook/FofiGennimata

Γεννηματά: «Κάθε φορά που η παράταξή μας είχε πρόβλημα, είχε πρόβλημα και η Ελλάδα»

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2017, 19:40
Στιγμιότυπο από την περιοδεία της Φώφης Γεννηματά στη Δράμα
|Facebook/FofiGennimata

Γεννηματά: «Κάθε φορά που η παράταξή μας είχε πρόβλημα, είχε πρόβλημα και η Ελλάδα»

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2017, 19:40

«Το βλέμμα μας είναι μπροστά. Τόλμησα και έβαλα τον εαυτό μου στην κρίση της παράταξης για να ξεπεράσουμε προβληματισμούς και κακοπιστίες και να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Να βγάλουμε τη χώρα από την περιπέτεια». Αυτό τόνισε την Τρίτη από τη Δράμα όπου περιοδεύει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία συναντήθηκε με τοπικά στελέχη του κόμματος αλλά και απλό κόσμο, εν όψει των εκλογών για την αρχηγία της Κεντροαριστεράς.

«Σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κάνουμε ξανά την Κεντροαριστερά μια μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων» δήλωσε η κυρία Γεννηματά για να συμπληρώσει με νόημα: «Κάθε φορά που η παράταξή μας είχε πρόβλημα, είχε πρόβλημα και η Ελλάδα. Γι αυτό αγωνιζόμαστε να ανακάμψουμε».

22047738_10155586997245729_8570541753757461995_o

Αργότερα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τον Δήμο Προσοτσάνης όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγγελο Λύσσελη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε ευρεία σύσκεψη που ακολούθησε, η κυρία Γεννηματά επεσήμανε την ανάγκη ανατροπής στο κράτος με ισχυρή αυτοδιοίκηση και περισσότερη αποκέντρωση: «Με μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην Αυτοδιοίκηση, η παράταξή μας έδωσε πραγματικές αρμοδιότητες, ουσία και περιεχόμενο στους Δήμους. Δεν θα τα αφήσουμε όλα αυτά να καταστραφούν. Η κυβέρνηση ό,τι δεν το ελέγχει το διαλύει, το εξαφανίζει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...