304
H πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις της μετά την κατάθεση του φακέλου για την υποψηφιότητά της | INTIMEΝΕWS

Υποψήφια και επισήμως η Φώφη Γεννηματά – η συμβολική της κίνηση

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 12:53
H πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις της μετά την κατάθεση του φακέλου για την υποψηφιότητά της
|INTIMEΝΕWS

Υποψήφια και επισήμως η Φώφη Γεννηματά – η συμβολική της κίνηση

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 12:53

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, κατέθεσε και τυπικά το πρωί της Παρασκευή στο γραφείο του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του υπό σύσταση φορέα της Κεντροαριστεράς.

Θέλοντας να προσδώσει αέρα ανανέωσης στην υποψηφιότητά της η κυρία Γεννηματά έφθασε στο γραφείο του κ. Αλιβιζάτου συνοδευόμενη από περίπου είκοσι μέλη της νεολαίας του κόμματος.

Επιλέγοντας για την περίσταση ένα μπλε ρουαγιάλ πουκάμισο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρέδωσε στα χέρια του καθηγητή Αλιβιζάτου τον πράσινο φάκελο της υποψηφιότητάς της με τις 1.000 υπογραφές που απαιτούνταν για την υποβολή της. Σε μία συμβολική κίνηση, μάλιστα, οι υπογραφές που κατέθεσε, είναι νέων που γεννήθηκαν μετά το 1981, δηλαδή μετά τη θρυλική «Αλλαγή» του Ανδρέα Παπανδρέου.

238303

Η ίδια δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί η πρωτοβουλία που πήρε για την ενότητα και την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης, παίρνει σάρκα και οστά.

238323
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραδίδει τον φάκελο της υποψηφιότητάς της στον κ. Αλιβιζάτο/ INTIMEnews

Αναλυτικά η δήλωσή που έκανε αμέσως μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς της έχει ως εξής:

«Κατέθεσα σήμερα την υποψηφιότητα μου.Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί η πρωτοβουλία που πήρα για την ενότητα και την αναγέννηση της Δημοκρατικής παράταξης παίρνει σάρκα και οστά . Η μεγάλη κεντροαριστερά μπορεί να εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας και την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου.

Προτεραιότητες μας είναι η ανάπτυξη, οι δουλειές και η προστασία των αδύνατων. Η Νέα Αλλαγή ξεκίνησε και είναι στα χέρια των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων.

Κατέθεσα μαζί και Χίλιες αγωνίες και προσδοκίες νέων ανθρώπων που γεννήθηκαν μετά το 81. Και μια δική μου δέσμευση. Να αγωνιστώ μαζί τους, για μια Ελλάδα με ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στις δυνάμεις της, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είμαι αισιόδοξη, όλοι μαζί μπορούμε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...