222
Για δύο μήνες ο Μπάρμπα Στάθης θα προσφέρει δύο πλήρη γεύματα καθημερινά στο Γηροκομείο Αθηνών | barbastathis.com

Ο Μπάρμπα Στάθης στηρίζει το Γηροκομείο Αθηνών

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2020, 15:41
Για δύο μήνες ο Μπάρμπα Στάθης θα προσφέρει δύο πλήρη γεύματα καθημερινά στο Γηροκομείο Αθηνών
|barbastathis.com

Ο Μπάρμπα Στάθης στηρίζει το Γηροκομείο Αθηνών

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2020, 15:41

Οι ηλικιωμένοι είναι ίσως η πιο ευάλωτη ομάδα ανθρώπων διαχρονικά και ειδικότερα αυτές τις δύσκολες ημέρες της εξάπλωσης του Covid 19.

Αναλογιζόμενη την κρισιμότητα των στιγμών και την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά, η Μπάρμπα Στάθης συνεχίζει να στηρίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μάλιστα, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα χορηγίας των προϊόντων της προς φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία αναλαμβάνει τώρα την πλήρη παροχή σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών για δύο μήνες. Η προσφορά της περιλαμβάνει δύο πλήρη μαγειρεμένα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας καθημερινά, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες του διαιτολογίου των ηλικιωμένων.

Για περισσότερο από 50 χρόνια, η Μπάρμπα Στάθης βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας, στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία και οικονομία, και δεσμεύεται να συνεχίσει να το κάνει διαχρονικά.

Αυτή την εποχή, εκτός από τη φροντίδα των ηλικιωμένων στο Γηροκομείο Αθηνών, προσφέρει ευρύτερα τη στήριξή της σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες έχοντας χορηγήσει, από τις αρχές Μαρτίου έως σήμερα, περισσότερους από 10 τόνους λαχανικών και φρέσκων σαλατών.

Με συνέπεια και συναίσθηση ευθύνης, στηρίζει το έργο οργανισμών όπως της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», «Το Χαμόγελο του παιδιού», το «Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων» και την «Κιβωτό του Κόσμου».

Ταυτόχρονα, η Μπάρμπα Στάθης υποστηρίζει κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και κοινοτήτων σε όλη την Ελλάδα και συμβάλλει στη δράση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ξάνθης, που έχει πληγεί ιδιαίτερα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News