484
Η 23χρονη Χαντίντ -εδώ φωτογραφημένη για το ημερολόγιο της Pirelli του 2018- είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα μοντέλα του κόσμου | EPA/PIRELLI PRESS OFFICE / HANDOUT

H Τζίτζι Χαντίντ περνάει καλύτερα στο αγρόκτημά της παρά στις πασαρέλες

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 15:41
Η 23χρονη Χαντίντ -εδώ φωτογραφημένη για το ημερολόγιο της Pirelli του 2018- είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα μοντέλα του κόσμου
|EPA/PIRELLI PRESS OFFICE / HANDOUT

H Τζίτζι Χαντίντ περνάει καλύτερα στο αγρόκτημά της παρά στις πασαρέλες

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 15:41

Γυρίζει όλο τον κόσμο από τα 16-17 της χρόνια, ούσα ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα μοντέλα που έχουν περπατήσει στις πασαρέλες τα τελευταία πέντε χρόνια.

Και όμως η Τζίτζι Χαντίντ, σε μια εκτενή και αποκαλυπτικής της συνέντευξη στο περιοδικό Variety, παραδέχεται πως εδώ και περίπου δυο χρόνια, ένιωσε να έχει «καεί» από την πολλή δουλειά και τα συνεχόμενα ταξίδια, ώστε αναγκάστηκε να αγοράσει μια φάρμα στη μέση του πουθενά για να χαλαρώνει εκεί.

Η 23χρονη Αμερικανίδα –με καταγωγή από αμφότερους γονείς από την Παλαιστίνη– παραδέχεται πως κάποια στιγμή μέσα στο 2017 ένιωσε να έχει βαρέσει… υπερκόπωση με όλες αυτές τις συνεχείς επαγγελματικές υποχρεώσεις.

«Αγόρασα ένα αγρόκτημα γι’ αυτό το λόγο. Δεν μπορώ να σας πω πού είναι. Δεν το δημοσιοποιώ. Αλλά έφτασα όντως σε ένα σημείο όπου έπρεπε να πω “είναι εντάξει να μην είναι τέλεια συνέχεια και δεν με κάνει λιγότερο επαγγελματία. Δεν με κάνει σκύλα”», υποστηρίζει, επισημαίνοντας πως στο αγρόκτημα της «μπορώ να προγραμματίσω πλέον καλύτερα τη δουλειά μου και να νιώθω ισορροπημένη».

«Νομίζω ότι ως άτομο, επαγγελματίας και «brand» τυγχάνω αναγνώρισης. Το εμπορικό σήμα μου είναι εγώ η ίδια. Είναι μια μόδα που αγαπά τη δημιουργικότητα. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η δημιουργικότητα μου είναι ιδιωτικής φύσεως, επειδή αισθάνομαι ωραία με αυτό τον τρόπο», λέει.

Η φήμη, φυσικά, είναι αυτό που λένε «δίκοπο μαχαίρι», άλλα για την Χαντίντ μάλλον αποτελούσε αυτοσκοπό από τότε που θυμάται τον εαυτό της:

«Γι’ αυτό και επεδίωξα πάντα να είμαι επιτυχημένη, προκειμένου να μπορώ να συντηρήσω τον εαυτό μου. Ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο όπου θα μπορούσα να είχα δημιουργική ελευθερία και να αρχίσω να έχω περισσότερη δύναμη να διαμορφώσω τη ζωή μου. Την σκέφτομαι [τη φήμη] όλη την ώρα. Είχα τα σκαμπανεβάσματα μου σίγουρα, γιατί συνολικά, είναι μια διαδικασία μάθησης. Έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου εξαιτίας αυτού. Έχω μάθει να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Θέλω πάντα να είμαι καλή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσω τους ανθρώπους να με εκμεταλλευτούν. Έμαθα να πηγαίνω σε μέρη όπου μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να μην ανησυχώ για τη φωτογράφηση. Αν και υπήρξανε στιγμές που αντιπαθώ την όλη διαδικασία, νομίζω ότι συνολικά, δεν θα είχα εξελιχθεί τόσο πολύ ως άτομο ακριβώς χωρίς αυτή την διαδικασία», προσθέτει.

Τέλος, και όσον αφορά στις μελλοντικές της φιλοδοξίες ως νεόκοπη σχεδιάστρια μόδας, η Χαντίντ εκφράζει την ανάγκη να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό ενός… θεματικού πάρκου.

«Μου αρέσουν τα θεματικά πάρκα. Όταν ήμουν στην περιοδεία του Τόμι Χίλφιγκερ, πήγαμε σχεδόν σε ένα θεματικό πάρκο σε κάθε χώρα. Μου αρέσουν τα rollercoasters. Λατρεύω τη Ντίσνεΐ. Και μου αρέσει όταν οι άνθρωποι δημιουργούν νέους, συναρπαστικούς κόσμους», καταλήγει η 23χρονη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News