385
Οι άνθρωποι πίσω από τη Γεύση του Καλού | ΔΩΔΩΝΗ

Ανακαλύψτε τη Γεύση του Καλού

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2019, 15:08
Οι άνθρωποι πίσω από τη Γεύση του Καλού
|ΔΩΔΩΝΗ

Ανακαλύψτε τη Γεύση του Καλού

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2019, 15:08

Τα βασικά  συστατικά που συνθέτουν τη Γεύση του Καλού μπορούν να ανακαλύψουν οι Έλληνες καταναλωτές στο ειδικά διαμορφωμένο microsite που έχει δημιουργήσει η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.

Συγκεκριμένα, στο www.tasteofgood.gr οι επισκέπτες θα βρουν μέσα από αληθινές ιστορίες ανθρώπων τα πέντε ξεχωριστά «συστατικά» που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα, τις αξίες και τη φιλοσοφία της στη ΔΩΔΩΝΗ και της χαρίζουν αυτή τη μοναδική γεύση, τη Γεύση του Καλού.

Με κυρίαρχο συστατικό το 100% ελληνικό γάλα και τις αγνότερες πρώτες ύλες, η ΔΩΔΩΝΗ εδώ και 56 χρόνια δημιουργεί αυθεντικά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως η πασίγνωστη φέτα ΔΩΔΩΝΗ – σήμα κατατεθέν της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό –  τα γιαούρτια ΔΩΔΩΝΗ, τα κίτρινα τυριά και πολλά άλλα που ξεχωρίζουν για την πλούσια γεύση τους.

Η εταιρεία συλλεγεί καθημερινά γάλα υψηλής ποιότητας από παραπάνω από 5.500 παραγωγούς σε 514 χωριά, συντηρώντας τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα και αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες και προασπιστές της κτηνοτροφίας.

Όμως η Γεύση του Καλού, δεν σταματάει εδώ. Καθημερινά,  στην «οικογένεια» της ΔΩΔΩΝΗ, 420 άνθρωποι παράγουν με αγάπη, μεράκι και αφοσίωση προϊόντα που μεταφέρουν τη Γεύση του Καλού σε όλη την Ελλάδα, αλλά και εκτός των εθνικών συνόρων, σε 50 χώρες παγκοσμίως.

Αυτή η γεύση, η Γεύση του Καλού υπάρχει  και στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, καθώς η εταιρεία διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με την τοπική κοινωνία, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση σε φορείς και οργανισμούς της περιοχής και έχοντας διαθέσει παραπάνω από 80 τόνους προϊόντα τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι πρώτες ιστορίες που συστήνουν τη Γεύση του Καλού έχουν ήδη ανέβει στο www. tasteofgood.gr και περιμένουν το κοινό να τις ανακαλύψει.

Το microsite σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη ΜcCANN Athens / McCANN Worldgroup για τη ΔΩΔΩΝΗ.

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 56 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά  και εξαγωγική δραστηριότητα σε 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:

https://www.dodoni.eu,

https://www.facebook.com/Dodoni.SA,

https://www.instagram.com/dodoni.eu/