Δώρα για τον οργανωμένο τύπο από τα Public

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2016, 22:15

TeNeues Ημερολόγιο 2017 Matisse

Ημερολόγιο τοίχου της εταιρείας teNeues με θέματα όπως ΖΕΝ, Φύση, Ζώα, αλλά και τα έργα μεγάλων ζωγράφων. Το ημερολόγιο τοίχου κρέμεται σε μήκος 30Χ60 εκατ., όταν είναι ανοιχτό, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο εντυπωσιακή την εικόνα. Στο πάνω μισό εμφανίζεται η εικόνα που αντιστοιχεί σε κάθε μήνα

Τιμή: από 7,99 έως 14,99€

Βιβλίο Συνταγών
Design Letters

Το βιβλίο συνταγών της Design Letters είναι ένα κομψό σημειωματάριο για αγαπημένες συνταγές, μενού και κεράσματα. Προσφέρει χώρο για σημειώσεις, φωτογραφίες, προτάσεις κρασιών και συνταγές που έχουν περάσει σε σας από τη μητέρα ή τη γιαγιά σας ή που ανακαλύψατε πρόσφατα στο internet.

Τιμή: 34,89€

Letts Ημερολόγια 2017 – Δίχρωμα και φλοράλ

Τα μοναδικά αυτά ημερολόγια με τα λουλούδια, τον συνδυασμό 2 χρωμάτων και τις μοναδικές υφές στα εξώφυλλα είναι ιδανικά για δώρο για τις εργαζόμενες γυναίκες και όχι μόνο. Μπορούν να σας συντροφεύσουν παντού και να σημειώνετε ό,τι θέλετε στις σελίδες του.

Τιμή: από 3,99€ έως 26,99€

Μαγνητικός Πίνακας Ανακοινώσεων Σκαντζόχειρος Kikkerland

Ιδανικός για το παιδικό δωμάτιο αλλά και την κουζίνα, ο πίνακας ανακοινώσεων σε σχήμα σκαντζόχοιρου της Kikkerland αποτελεί χρήσιμο αξεσουάρ και πρωτότυπο διακοσμητικό στοιχείο. Χρησιμοποιήστε τον για να καρφιτσώνετε σημειώσεις, τηλέφωνα και φωτογραφίες κάνοντας το χώρο πιο φιλικό και χαρούμενο.

Τιμή: 7,49€

Κραγιόν ΝΕΟΝ 0-9
Design Letters – 7 τεμάχια

Με τις χρωματιστές κηρομπογιές της Design Letters, παιδιά και ενήλικες ζωγραφίζουν με neon χρώματα. Η vintage αποτύπωση των αριθμών, βασισμένη στην τεχνική του Arne Jacobsen, θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν τους αριθμούς ενώ ταυτόχρονα θα ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στη ζωγραφική. Το σετ περιλαμβάνει 7 κηρομπογιές.

Τιμή: 15,25€
text
  • Πάει και ο Κόφι Ανάν. Ολους θα τους θάψει το Κυπριακό και θα στέκει, λες, για πάντα


    18 Αυγούστου 2018, 13:19