93
| Ivonne@Flickr

Το μεγάλο κόλπο της τηγανητής πατάτας

Το μεγάλο κόλπο της τηγανητής πατάτας

Εχουν γραφτεί, γράφονται και θα γράφονται αράδες επί αράδων για τα κόλπα της καλοτηγανισμένης πατάτας, πού σερβίρουν τις πιο προσεγμένες, πόσα τηγανίσματα χρειάζονται για να τραγανέψουν – έχω εντοπίσει ως και εκδοχή με τρία απανωτά περάσματα από το τηγάνι! Είναι η μεγάλη αδυναμία καλοφαγάδων και όσων μαγειρεύουν έστω τα στοιχειώδη. Σιγά μη μας πείτε πώς θα τηγανίσουμε τις πατάτες, σκέφτονται, πιστεύω, οι περισσότεροι όταν διαβάζουν οδηγίες και κόλπα για την επιτυχία τους. Ομως, σταθείτε, πάντα υπάρχουν περιθώρια απογείωσης ακόμα και για το φαγητό της (σχεδόν) ημερήσιας διάταξης.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...