45
| sbs.com

Η μαυροδάφνη ταιριάζει στο κουνέλι

Bostanistas Bostanistas 4 Νοεμβρίου 2016, 16:17

Η μαυροδάφνη ταιριάζει στο κουνέλι

Bostanistas Bostanistas 4 Νοεμβρίου 2016, 16:17

Το κρέας του δεν έχει λίπος και έτσι χρειάζεται ήπια φωτιά, ώστε να μη στεγνώσει και σκληρύνει. Του ταιριάζουν, λοιπόν, περισσότερο οι συνταγές με σάλτσες, στην κατσαρόλα, και ιδίως η μαυροδάφνη του δίνει μια ιδιαίτερη, λεπτή γεύση. Δοκιμάστε το.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News