152
Η Ζέττα Μακρή υπογράφει κατά την ορκωμοσία της στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 5 Ιανουαρίου | Γραφείο του Πρωθυπουργού/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ζέττα Μακρή: Πρόστιμο σε μαθητές που δεν επιστρέφουν σπίτι μετά τα μαθήματα

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2021, 13:42
Η Ζέττα Μακρή υπογράφει κατά την ορκωμοσία της στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 5 Ιανουαρίου
|Γραφείο του Πρωθυπουργού/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ζέττα Μακρή: Πρόστιμο σε μαθητές που δεν επιστρέφουν σπίτι μετά τα μαθήματα

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2021, 13:42

Πρόστιμο θα επιβάλλεται σε μαθητές που δεν τηρούν τους κανόνες και παραμένουν εκτός σπιτιού μετά το τέλος της σχολικής ημέρας, δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του δημοσιογράφου, τι θα συμβεί στην περίπτωση που κάποιο παιδί «παραμείνει με την παρέα του στην πλατεία όταν τελειώσει το μάθημα» και αν προβλέπεται επιβολή σχετικού προστίμου, η υφυπουργός απάντησε: «Θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά, που δεν τηρούν τους κανόνες, οι οποίοι είναι κανόνες για όλο τον πληθυσμό».

Μιλώντας στο Mega, η κυρία Μακρή σημείωσε μεταξύ άλλων πως, μετά το πέρας των μαθημάτων, τα παιδιά θα έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να επιστρέφουν στο σπίτι τους. «Δεν θα είναι απεριόριστος ο χρόνος» επισήμανε.

Οι δηλώσεις της υφυπουργού προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η ΕΠΕΚΕ Παιδείας της Κουμουνδούρου κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «το μοναδικό πρόγραμμα που έχει είναι η καταστολή και όχι η λήψη σημαντικών μέτρων προστασίας για τα σχολεία».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...