266
Η Τασία Χριστοδουλοπούλου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» | SKAI/WebTV

Υπονοούμενα Χριστοδουλοπούλου για Τσίπρα: «ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε και πριν από αυτόν»

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2019, 14:24
Η Τασία Χριστοδουλοπούλου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι»
|SKAI/WebTV

Υπονοούμενα Χριστοδουλοπούλου για Τσίπρα: «ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε και πριν από αυτόν»

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2019, 14:24

Αν κάτι χαρακτηρίζει την Τασία Χριστοδουλοπούλου είναι ότι αυτό που σκέφτεται, το λέει. Αξέχαστη η φράση της για τους μετανάστες που «λιάζονται», αλλά και –πιο πρόσφατα– για την ευνοϊκή μετάταξη της κόρης της στη Βουλή όταν είχε παραδεχτεί ευθαρσώς ότι «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά». Τώρα λοιπόν ξαναβγήκε στην τηλεόραση, εν προκειμένω στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και άφησε ένα σαφές υπονοούμενο για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ και πριν τον Τσίπρα, και προφανώς θα υπάρχει και μετά τον Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά η πρώην υπουργός σε μια εμφανή αναφορά για τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εχει σημασία ότι η κυρία Χριστοδουλοπούλου είναι στέλεχος των 53+, μιας ομάδας που ασκεί κατά καιρούς εσωκομματική αντιπολίτευση.

Απαντώντας μάλιστα στην παρατήρηση του εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, Γιάννη Ντσούνου, ότι ο κ. Τσίπρας «πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ από το 4%» και πως άλλα ποσοστά θα έχει χωρίς αυτόν, η κυρία Χριστοδουλοπούλου σχολίασε με νόημα: «Αυτό για τα ποσοστά δεν το ξέρει κανείς».

Η πρώην υπουργός, από τους βετεράνους του χώρου της ανανεωτικής Αριστεράς, εξήρε πάντως τη συμβολή του κ. Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «χαρισματικό ηγέτη που έχει απλότητα στην επικοινωνία που λειτουργεί στην κοινωνία».

«Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός» σχολίασε.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι «μύθος» πως ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ΠΑΣΟΚ.

«Προς το παρόν οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ που είναι στην κοινοβουλευτική ομάδα δεν έχουν καμία σχέση με το κόμμα» προσέθεσε, παραπέμποντας σε συλλογικές αποφάσεις του κόμματος για το πολιτικό μέλλον τους.

«ΤΟ ΚΙΝΑΛ, που πάει πολύ χάλια σε ποσοστά, διακινεί αυτό το μύθο… έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη για τους ψηφοφόρους και θεωρεί ότι τους πήραμε εμείς αρά είμαστε κλέφτες» παρατήρησε σκωπτικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...