283
Ψαριανός και Δανέλλης σε πιο ευτυχισμένες στιγμές... | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Χάος στο Ποτάμι: «Φεύγω εγώ αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης» λέει ο Ψαριανός

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 10:47
Ψαριανός και Δανέλλης σε πιο ευτυχισμένες στιγμές...
|Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Χάος στο Ποτάμι: «Φεύγω εγώ αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης» λέει ο Ψαριανός

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 10:47

Θέμα παραμονής του στο Ποτάμι έθεσε ο βουλευτής Β’ Αθηνών Γρηγόρης Ψαριανός συναρτώντας τη στάση του από αυτή που θα τηρήσει στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση ο επίσης βουλευτής του κόμματος Σπύρος Δανέλλης.

Σε δηλώσεις του την Τρίτη στον Ant1 ο κ. Ψαριανός ξεκαθάρισε ότι «αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης, φεύγω εγώ από το Ποτάμι».

Η δήλωση του κ. Ψαριανού καταγράφηκε ενώ καθυστερούσε η προεξοφλημένη από πολλούς διαγραφή από την ΚΟ του κ. Δανέλλη, επειδή ο τελευταίος ξεκαθάρισε στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι δεν θα ακολουθήσει την κομματική γραμμή και θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα (εδώ).

Ο κ. Ψαριανός εξέφρασε πάντως την ελπίδα ότι το κόμμα του θα κινηθεί τελικά ενιαία και σε διαφορετική λογική από την έως τώρα θέση του, όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών. Και επεσήμανε ότι δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας ως προς την ψήφο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά υπάρχει στο ζήτημα της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Ολοι μαζί τώρα θα αποφασίσουμε και ελπίζω να πάμε σε διαφορετική και ενιαία στάση για τη Συμφωνία των Πρεσπών», χωρίς να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ποταμιού από την ψηφοφορία.

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο, ο κ. Ψαριανός είπε ότι ακόμη και αν αποχωρήσει από το Ποτάμι, θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής και δεν θα προσχωρήσει σε άλλη κοινοβουλευτική ομάδα. Εξήγησε ότι «είναι ανέντιμο και λάθος να μετακινείσαι από την μια κοινοβουλευτική ομάδα στην άλλη, την ίδια κοινοβουλευτική περίοδο, χωρίς να παρεμβάλλονται εκλογές. Οσοι μετακινούνται από το ένα κόμμα στο άλλο είναι αποστάτες. Μακάρι να γίνουν γρήγορα οι εκλογές».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το εάν θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει αποφασίσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...