168
Η εντυπωσιακή Ρία Αντωνίου σε παλαιότερη φωτογράφιση | REUTERS

Το μοντέλο Ρία Αντωνίου καταγγέλλει: Με βίασε ο σύντροφός μου

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 10:21
Η εντυπωσιακή Ρία Αντωνίου σε παλαιότερη φωτογράφιση
|REUTERS

Το μοντέλο Ρία Αντωνίου καταγγέλλει: Με βίασε ο σύντροφός μου

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 10:21

Σάλο στη σόουμπιζ προκάλεσε η καταγγελία του γνωστού μοντέλου Ρίας Αντωνίου ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφό της, επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο.

Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή, με τη διεθνή καριέρα που απογειώθηκε χάρη στη συμμετοχή της στο ιταλικό «Dancίng with the stars» (δείτε το βίντεο κάτω), κατήγγειλε τον βιασμό της από τον γνωστό και για την σχέση του προ ετών με την τραγουδίστρια Αννα Βίσση, επιχειρηματία, το απόγευμα της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, διενεργείται αυτεπάγγελτα έρευνα, ενώ εκδόθηκε υπηρεσιακό σημείωμα με το οποίο η Ρία Αντωνίου οδηγήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Πλέον αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα ασκηθεί δίωξη κατά του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς η Ρία Αντωνίου, ο σύντροφός της εξαγριώθηκε όταν του ζήτησε να χωρίσουν και το μεσημέρι της Κυριακής τής επιτέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου είχαν καταλύσει για το Σαββατοκύριακο, και την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...