187
Η Κάιλι Τζένερ σε εκδήλωση το 2016 | EPA/JUSTIN LANE

Tweet και δισεκατομμύριο: Πώς ένα σχόλιο της Κάιλι Τζένερ βύθισε τo Snapchat

Protagon Team Protagon Team 23 Φεβρουαρίου 2018, 13:39
Η Κάιλι Τζένερ σε εκδήλωση το 2016
|EPA/JUSTIN LANE

Tweet και δισεκατομμύριο: Πώς ένα σχόλιο της Κάιλι Τζένερ βύθισε τo Snapchat

Protagon Team Protagon Team 23 Φεβρουαρίου 2018, 13:39

Οι τιμές των μετοχών πέφτουν συνήθως εξαιτίας της συγκυρίας ή των κακών αποτελεσμάτων. Πλέον θα πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε και τα tweet των διασημοτήτων.

Την Πέμπτη η μητρική εταιρία του κοινωνικού δικτύου Snapchat έχασε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια μετά το μήνυμα στο Twitter της αμερικανίδας σταρ των τηλερίαλιτι Κάιλι Τζένερ.

Η 20χρονη επιχειρηματίας, μοντέλο και κοσμική περσόνα έγραψε ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον την εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο.

«Υπάρχουν και άλλοι που δεν ανοίγουν πια το Snapchat; Ή είμαι μόνο εγώ…, είναι τόσο λυπηρό», έγραψε την Τετάρτη.

Η Τζένερ, χωρίς ενδεχομένως να έχει κάνει κάτι συναρπαστικό στη ζωή της, έχει περισσότερα από 24,5 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό της στο Twitter και πάνω από 100 εκατομμύρια στο Instagram.

Λίγο αργότερα, πάντως, μάλλον το ξανασκέφτηκε και έγραψε στο Twitter «σε αγαπώ πάντα snap … πρώτη μου αγάπη».

Η ζημιά είχε ήδη γίνει: οι μετοχές της Snap Inc. έπεσαν περισσότερο από 6%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε απώλειες περίπου 1,3 δισεκ. δολαρίων σε χρηματιστηριακή αξία.

Η Τζένερ , ετεροθαλής αδελφή της εξίσου διάσημης Κιμ Καρντάσιαν, αυτό τον μήνα γέννησε ένα κοριτσάκι, μια από τις αναρτήσεις που άρεσε περισσότερο από τότε που ιδρύθηκε το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on