705
«Δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας», αλλά... το μαγαζί θα ανοίξει έστω μόνο με εμβολιασμένους ή και προσφάτως νοσήσαντες, αναφέρεται στην ανακοίνωση του κέντρου όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης | Facebook

Τραπέζι σε Κιάμο και Βέρτη σε Covid free μαγαζιά μόνο για εμβολιασμένους

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2021, 12:29
«Δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας», αλλά... το μαγαζί θα ανοίξει έστω μόνο με εμβολιασμένους ή και προσφάτως νοσήσαντες, αναφέρεται στην ανακοίνωση του κέντρου όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης
|Facebook

Τραπέζι σε Κιάμο και Βέρτη σε Covid free μαγαζιά μόνο για εμβολιασμένους

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2021, 12:29

Μπουζούκια και νυχτερινή διασκέδαση εν γένει, μόνο για εμβολιασμένους ή προσφάτως νοσήσαντες; Ολα δείχνουν ότι η απάντηση θα είναι καταφατική, με την κυβέρνηση – κατά δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη- να είναι έτοιμη να εφαρμόσει τη σχετική εισήγηση της Επιτροπής των ειδικών όταν αυτή δοθεί.

Οι καλλιτέχνες, παρατήρησε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης, έχουν πλήρη συνείδηση της κρισιμότητας των στιγμών.

Ο ίδιος, όπως έκανε γνωστό, το τελευταίο διάστημα έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς εξ αυτών, που μάλιστα εμφανίζονται πρόθυμοι να μετέχουν σε καμπάνιες ευαισθητοποίησης υπέρ του εμβολιασμού κατά της Covid-19.

Στη συνέντευξή του ο υπουργός Ανάπτυξης κλήθηκε να σχολιάσει και την απόφαση των υπευθύνων του νυχτερινού κέντρου στο οποίο τραγουδά ο Νίκος Βέρτης, να διακόψει τη λειτουργία του εξαιτίας της κατάστασης με την έξαρση των κρουσμάτων (με  κέντρα διασκέδασης να μετατρέπονται σε εστίες υπερμετάδοσης του κορονοϊού).

Οπως έκανε γνωστό ο κ. Γεωργιάδης, έχει μιλήσει τόσο με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, όσο και με τη διεύθυνση της επιχείρησης, η οποία, όπως είπε, πρόκειται να ανοίξει την επόμενη εβδομάδα ως Covid Free μαγαζί.

«Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες όμως, εντέλει δεν καθιστούν βιώσιμη τη λειτουργία του καταστήματος, για αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν της χωρητικότητας των καταστημάτων – όπως μαθαίνουμε- έστω μόνο με εμβολιασμένους ή και προσφάτως νοσήσαντες», τονίζεται στην ανακοίνωση του YTON, την οποία «μοιράστηκε» με τους θαυμαστές του ο Νίκος Βέρτης μέσω Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vertis (@nvertis)

Kαι για να προλάβουν αντιδράσεις και «ευχές» τύπου «Καλό λουκέτο» από τους αρνητές των εμβολίων, στην ανακοίνωση διευκρινίζεται:

«Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατα κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρησή μας που απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός…».

Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε και στις αντιδράσεις μερίδας επιχειρηματιών για «το μόνο καθήμενοι στα μπαρ» που ανακοίνωσε εσχάτως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς διατηρούν μαγαζιά στη Μύικονο, με την απάντηση του κ. Γεωργιάδη να είναι αφοπλιστική,  διερωτώμενος αν οι ίδιοι επιχειρηματίες που διαμαρτύρονται, έχουν αναλογιστεί τι συμβεί αν εξαιτίας μιας έξαρσης της πανδημίας, γίνει lockdown στο νησί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...