246
Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ τη στιγμή που αποχωρούν (για πάντα;) από τον Λευκό Οίκο | EPA

Τραμπ: Δώστε μας λεφτά για τα γενέθλια της Μελάνια!

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2021, 12:01
Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ τη στιγμή που αποχωρούν (για πάντα;) από τον Λευκό Οίκο
|EPA

Τραμπ: Δώστε μας λεφτά για τα γενέθλια της Μελάνια!

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2021, 12:01

Σε περίπτωση που κάποιοι ήθελαν να πάρουν δώρο γενεθλίων στη Μελάνια Τραμπ, που χθες έκλεισε τα 51, αλλά δεν ήξεραν τι, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα έσπευσε να βοηθήσει: μετρητά φυσικά!

Οχι για την ίδια, αλλά για το κόμμα βεβαίως…

Κι όμως, το Σαββατοκύριακο, οι υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων, εκατομμύρια εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι, έλαβαν όχι ένα και δύο, αλλά πολλά email και μηνύματα στο κινητό τους που τους προέτρεπαν να υπογράψουν μία ψηφιακή κάρτα με ευχές για τα γενέθλια της Μελάνια.

Το μήνυμα θύμιζε σε ύφος τα περιβόητα μεταμεσονύχτια tweets του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Σαν να το είχε γράψει ο ίδιος…

«Ξέρουμε τι σημαίνει η Πρώτη Κυρία για ΣΕΝΑ για αυτό θα σου δώσουμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ευκαιρία να υπογράψεις την κάρτα της, αλλά πρέπει ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!».

Οσοι υπέγραφαν την κάρτα και νόμιζαν ότι ξεμπέρδεψαν, γελάστηκαν: Στη συνέχεια, μεταφέρονταν σε μία σελίδα, όπου διάβαζαν άλλο μήνυμα, που τους ζητούσε να κάνουν μία δωρεά. Για όσους δεν ήξεραν πόσα, το κουτάκι των 100 δολαρίων ήταν ήδη τσεκαρισμένο.

«Εργαζόμαστε σκληρά για να προσταστέψουμε την κληρονομιά των Τραμπ από τον Μπάιντεν και τη Ριζοσπαστική Αριστερά, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας», έγραφε το δεύτερο μήνυμα με τη φωτογραφία της Μελάνια δίπλα.

«Χρειαζόμαστε μόνο μερικές δωρεές ακόμα σήμερα για να παραμείνουμε στον στόχο μας – θα μας βοηθήσετε γρήγορα να κλείσουμε την τρύπα;».

Αγνωστο πόσοι συνεισέφεραν στα γενέθλια της Μελάνια Τραμπ, ειδικά μετά το φιάσκο με τις υπέρογκες χρεώσεις της εκστρατείας του Τραμπ στις κάρτες υποστηρικτών του, εν αγνοία τους –χρήματα που αναγκάστηκε να τους επιστρέψει, συνολικά 122 εκατομμύρια δολάρια, σε 530.000 άτομα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...