287
Η Τζένιφερ Λόρενς προ ετών στο φεστιβάλ του Τορόντο. Μια από τις ομορφότερες και πιο ταλαντούχες γυναίκες στο Χόλιγουντ | EPA/WARREN TODA

Η Τζένιφερ Λόρενς παντρεύεται – και υπόσχεται έναν… χορταστικό γάμο

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2019, 22:20
Η Τζένιφερ Λόρενς προ ετών στο φεστιβάλ του Τορόντο. Μια από τις ομορφότερες και πιο ταλαντούχες γυναίκες στο Χόλιγουντ
|EPA/WARREN TODA

Η Τζένιφερ Λόρενς παντρεύεται – και υπόσχεται έναν… χορταστικό γάμο

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2019, 22:20

Η Τζένιφερ Λόρενς θα παντρευτεί τον γκαλερίστα σύντροφο της, Κουκ Μαρόνι, το Σάββατο στο Ροντ Αϊλαντ. Την ημερομηνία της τελετής αποκάλυψε το TMZ, μαζί με άλλες λεπτομέρειες για τον γάμο της 29χρονης σταρ του Χόλιγουντ.

Η βραβευμένη με Oσκαρ ηθοποιός, για τον ρόλο της στην ταινία «Oδηγός αισιοδοξίας», επιστράτευσε τον γνωστό wedding planner διασήμων, Μαρκ Σιντ, για να οργανώσει την ξεχωριστή μέρα. Τα ονόματα των περίπου 150 καλεσμένων δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως το φως της δημοσιότητας είδε το τουλάχιστον… εντυπωσιακό μενού.

Αρχικά, το μπαρ θα σερβίρει ιδιαίτερα κοκτέιλ με σαμπάνια, μπέρμπον και τζιν, όμως επειδή το ποτό δεν κάθεται καλά στο άδειο στομάχι, οι καλεσμένοι θα αρχίσουν το δείπνο τους με κέικ γλυκοπατάτας, κροκέτες μπακαλιάρου, λαχανάκια Βρυξελλών με κρόκο αυγού και καπνιστή χοιρινή κοιλιά με τουρσί μήλου να είναι διαθέσιμα.

Για κυρίως πιάτο, οι φίλοι του ζευγαριού καλούνται να κάνουν την δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε ποδαράκι μοσχαριού πέντε εβδομάδων με σος μούρων και ψητό ψάρι με βούτυρο εμποτισμένο με λεμόνι.

Φυσικά, θα υπάρχει και επιδόρπιο που θα περιλαμβάνει λουκουμάδες με κρέμα από μπέρμπον και ζάχαρη κανέλας, σπιτικά marshmallows και πουτίγκα με σοκολάτα και αλατισμένη καραμέλα και μήλο.

Αν κρίνουμε από το φαγητό, η τελετή σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολουθήσουν, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενα της, η Λόρενς δεν έδωσε μεγάλη σημασία στην οργάνωση της. Όταν ρωτήθηκε αν ήταν αγχωμένη για τον επικείμενο γάμο της απάντησε: «Οχι, δεν είμαι νευρική, είμαι υπερβολικά τεμπέλα για να είμαι νευρική. Είδα ένα φόρεμα που μου άρεσε και είπα: “να το φόρεμα!”, είδα έναν χώρο και είπα “ωραία, βρήκαμε τον χώρο”».

Οι μελλοντικοί νεόνυμφοι γνωρίστηκαν από την κοινή τους φίλη Λάουρα Σίμπσον και είναι μαζί από τον Ιούνιο του 2018, ενώ ο αρραβώνας τους έγινε τον Φεβρουάριο της φετινής χρονιάς.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...